Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

waldez2007

Witajcie załogo !!

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie serdecznie miło bardzo się Wam przedstawić jestem Waldek ze Śląska, swoją pasję rozwijam już od wielu, wielu lat gdy dostałem swój pierwszy zegarek jako mały bajtel, miałem może ze 3 lata i co ciekawe jeszcze do tej pory go mam i tak idąc przez życie różnymi ścieżkami nazbierałem ich ok 340 dbając o nie lepiej niż o jeden samochód :). Pewnego dnia straciłem pracę i za namową mojej ukochanej Kobiety postanowiłem założyć sklep internetowy pod adresem wnshop.pl zajmujemy się sprzedażą popularnych marek, takich jak Jordan Kerr czy Gino Rossi, aktualnie wprowadzamy markę Xonix i oczywiście biżuteria którą mamy antyalergiczną nie zawiera niklu bądź innych metali szlachetnych, Większość wykonana jest ze stali nierdzewnej. Dziękuje serdecznie za poświęcenie uwagi i dziękuję za przyszłą pomoc z waszej strony oraz dobre rady. 

Pozdrawiam !! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.