Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość padim

kto naprawi replikę??????????

Rekomendowane odpowiedzi

Gość padim

Witam wszystkich serdecznie a zarazem prosze Was o pomoc. Co prawda jestem nowym forumowiczem i byc moze tu tkwi błąd . Zakupiłem nie dawno replikę BRETLINGA na Allegro (przyznam sie ze lubię tego typu zegarki co prawda replika gdyz- na oryginały mnie nie stac) który najprawdopodobniej z uwagi na uszkodzenie datownika , a dzis iaj przy nastawianiu daty tak sie przestawił ze data przeskakuje zamiast na 24 to na 6. Ktoś chyba zrobił mi świństwo ale nie o to chodzi. Proszę wskażcie mi dobrego zegarmistrza najlepiej szczecin i okolice ktory dysponuje czesciami i podejmie sie naprawy repliki. Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry zegarmistrz nie jest Ci do tego potrzebny - wystarczy zdjąć wskazówki i założyć poprawnie. Fakt noszenia podróby przemilczę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Repliki to robi ktos upowazniony przez producenta oryginala. A Ty masz PODROBE!!!.

Kup oryginal to pogadamy.

:lol:

Pozdrawiam

Ogre2000

ps. sorki za brak polskich liter ale moja 3 miesieczna corka lezy mi na kolanach i pisze jedna reka :lol:

=====================

DW-6900BD-6T + G-303B-3AVER + GW-9200-1ER

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba naprawdę zmiany na forum są palącą kwestią :roll:

Równie dobrz na forum dla finansistów - można zadać pytanie kto się pisze na skok na bank :lol:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Moje zdanie jest takie ze choc nie popieram replik ani falsyfikatów ale jest to jednak zegarek-byle jaki ale jednak zegarek i abstrachując od motywów dla których kupił ten szmelc powinien dostac na forum odpowiedz gdzie to naprawic. Moim zdaniem moze nie miec sensu naprawa ale to sprawa kupujacego taki....no taki.Wiele replik ma na stałe ustawiany balans bez mozliwosci korekty chodu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
powinien dostac na forum odpowiedz gdzie to naprawic.

wobec tego skoro powinien to niech dostanie :!:

cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy !

Piotr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.