Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

arek1a2b

breitling chrno z allegro

Rekomendowane odpowiedzi

ja sądzę, że ma dość nieładnie malowaną tarczę. a co tam na niej było w oryginale, to tylko artysta malarz, który ją robił, wie na pewno. może jeszcze zleceniodawca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to wiadomość od sprzedawcy po tym jak zasugerowałem niewielki kant.

Witam.prosze mnie nie obrazac,bo jezeli chodzi o moja wiedze na temat zegarkow kieszonkowych i narecznych jest ona bardzo duza ,i ten zegarek akurat jest miloin procent oryginalny,i niech pan sobie poszuka na google takiego zegarka to.moze pan znajdzie,moze znajde zdjecia tego zegarka przed renowacja tarczy to panu wysle na maila,a tak na marginesie jak chodzil.pan do szkoly ,to  ten zegarek ma zlota po zlomie na 1450 zl,sam mechanizm,to wartosc okolo 600zl ,najtaniej,renowacja tarczy to koszt 400 zl,i czyszczenie mechanizmu to koszt najtaniej 200 zl,niech pan sobie doda te sumy ,i niech pan teraz sobie odpowie na pytanie jaki sens byloby.ten zegarek przerabiac????.pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech pokaze zdjęcie przed renowacją tarczy :)

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajdzie gdzieś fotkę tarczy w tragicznym stanie i wyśle.

ale napiszę.

średnica kopert to 33mm

na ebay takie mają większe średnice

35mm

http://www.ebay.com/itm/LARGE-18-K-SOLID-GOLD-1945-VINTAGE-BREITLING-760-CHRONOGRAPH-SERVICED-VENUS-175-/142217021687?hash=item211ccb88f7:g:GqEAAOSwubRXI6fo

36,8mm

http://www.ebay.com/itm/STUNNING-1966-VINTAGE-BREITLING-CHRONOMAT-808-CHRONOGRAPH-SERVICED-VENUS175-BOX-/262754802919?hash=item3d2d681ce7:g:a9cAAOSwNRdX-RG9

Brak fotek tarczy przed pomazaniem. Wykasowały się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w granicach żadnego w tym temacie !!

uznałem że ta kategoria będzie odpowiedniejsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.