Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

ss1973

Orient FDB08004B0 Olx

Rekomendowane odpowiedzi

na ostatnim zdjęciu szkiełko wygląda na porysowane (albo to odblaski). 320zł na używanego Orienta to nie musi być wałek.

daj mu 20zł na wysyłkę pobraniową i reszta kurierowi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo niech na all aukcje zrobi z cena wyższą o 10 zł na prowizje 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nieaktualne, to chyba sprzedany :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie masakra,jeszcze wczoraj chciał mi go puścić za 260pln, zapaliła mi się lampka jak zaproponował mi pół przelew, reszta za pobraniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prowizja alledrogo na zegarki to 10% :(

w kategorii biżuteria tak, może go wystawić w antykach 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie masakra,jeszcze wczoraj chciał mi go puścić za 260pln, zapaliła mi się lampka jak zaproponował mi pół przelew, reszta za pobraniem.

A skąd generalnie przypuszczenie, że to jakiś przekręt i ta sama osoba w ogóle? Jedno to sprzedawca prywatny z Gliwic, drugie to firma z Wawy.

Co do przelewu części kwoty, to równie dobrze przejechał się raz lub dwa na takich, co zmieniają zdanie i nie odbierają przesyłek za pobraniem, a wtedy ZTCW płaci się za przesyłkę x2.

Langel 17 jewels - Bulova Accutron Automatic 63B98 - Swatch YIS403 - Citizen BN0159 - Citizen Proximity BZ1000-54E - Citizen BT0070-01A Twin Date 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też racja 

punkt widzenia zależy od punktu położenia 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd generalnie przypuszczenie, że to jakiś przekręt i ta sama osoba w ogóle? Jedno to sprzedawca prywatny z Gliwic, drugie to firma z Wawy.

Co do przelewu części kwoty, to równie dobrze przejechał się raz lub dwa na takich, co zmieniają zdanie i nie odbierają przesyłek za pobraniem, a wtedy ZTCW płaci się za przesyłkę x2.

Takie przypuszczenia, bo zdjęcia nie jego i nie odbiera telefonu, zegarek ma po dziewczynie itd

Można zakończyć dyskusje, bo zdjął ogłoszenie i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.