Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kangurowski

Jaki zegarek dla 14 latka?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam zamiar kupić zegarek tak w granicach do 500zl, poniewaz jakos pusto zrobilo mi sie na rece. Nie podobają mi się zegarki typu G-shock. Szukam czegoś bardziej klasycznego i tu pojawia się problem, gdyz nie chce zwyklego formalnego zegarka, bo nie bedzie on po prostu pasowal do mojego wizerunku. Najlepiej by mialy jakies dodatki typu ciekawy kolor lub mniejsze tarczki zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli ma być nieformalny, ale klasyczny, ale z ciekawym kolorem. Acha, klasyczny, ale z tarczkami. Rozumiem, że ma być też mechaniczny ale kwarcowy? Może przydałaby się lektura forum tak na dobry początek...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Seiko SNK807K2

Zegarek dobrej firmy, klasyk, mniej formalny, pasujący do 14-stoletniego nadgarstka 37mm, ciekawy kolor, ciekawa tarcza no i przede wszystkim automat. Cena około 400.

Pozdrawiam

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Mam zamiar kupić zegarek do około 500 zł (jeżeli będzie naprawdę mi się podobał mogę dołożyć stówkę czy troszkę więcej).

Najlepiej kwarcowy/mechaniczny (Bo nie jestem pewnien czy w tej puli cenowej znajdzie się automat). Najlepiej coś klasycznego z dodatkami pokroju mniejszych tarcz zegarków przykładowo to: https://www.google.pl/search?q=mniejsze+tarczki+zegark%C3%B3w&espv=2&biw=1707&bih=823&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjl6ZG7_sPRAhWDHpoKHfS6DNEQ_AUIBigB#tbm=isch&q=mniejsze+tarcze+zegark%C3%B3w&imgrc=UoHekmpwC-_sjM%3A

lub inny kolor wskazówek porównując na przykład: http://allegro.pl/zegarek-meski-timex-originals-t2n794-i6011977192.html

Chciałbym też przypomnieć, że mam 14 lat i wątpię, że duża tarcza (długość mojego nadgarstka to około 40mm) będzie pasowała.

Czyli ma być nieformalny, ale klasyczny, ale z ciekawym kolorem. Acha, klasyczny, ale z tarczkami. Rozumiem, że ma być też mechaniczny ale kwarcowy? Może przydałaby się lektura forum tak na dobry początek...

Sorki, ale wtedy pisałem będąc zmęczony i chciałem mieć to ,, za sobą" niżej napisałem ściślej jak chcesz przeczytać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolego, może najprościej pokaż co Ci się podoba, a my doradzimy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.