Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Dominik9515

Autentyczność zegarka armani ar1400

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich i proszę o pomoc. Zdaje sobie sprawę że armani jest zegarkiem nie wartym swojej ceny, lecz ma to być prezent. ( a ta osoba to wielki fan armani). Chciałem zapytać o autentyczność tego zegarka

https://www.olx.pl/i2/oferta/oryginalny-zegarek-emporio-armani-ceramica-ar-1400-CID87-IDkmDSq.html?ref%5B0%5D%5Bpath%5D%5B0%5D=3007399124&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Baction%5D=answer&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bid%5D=3007399124&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bmy_chat%5D=1&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Bxtor%5D=EREC-58-%5Bid1%5D-20170221-%5Blink%5D-8448923%401-20170221095100&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Butm_source%5D=serviceletterMessage&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Butm_medium%5D=email&ref%5B0%5D%5Bparams%5D%5Butm_campaign%5D=link&ref%5B0%5D%5Baction%5D=myaccount&ref%5B0%5D%5Bmethod%5D=answer

Czy moglibyście mi jakoś pomóc? W załączniku przesyłam zdjęcie certyfikatu. Nazwa firmy sprzedającego EUROTAXUS Group - importujemy produkty luxusowe głównie z USA Kanady i Wlk. Brytanii zegarki biżuterię auta itp.

Proszę o pomoc. Pozdrawiam.

<a href=https://zapodaj.net/dfd34fd6a3b0a.png.html>Screenshot_20170221-193638.png</a>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na OLX nie radzę kupować zegarków, EA są najczęściej podrabianymi zegarkami na rynku jeżeli chodzi o zegarki modowe, natomiast oryginalnej wersji ceramicznej raczej nie dostaniesz w podanej kwocie (pomimo, iż tak naprawdę nie jest warta nawet tych 600zł).

Z drugiej strony mój ukochany kuzyn z Niemiec kupił sobie podróbkę ceramiki na jakiejś wycieczce w Azji i powiem szczerze, że to wsio ryba jeżeli chodzi o te zegarki. Oryginał od podróbki różni się takimi detalami, że nawet sprzedawca w autoryzowanym sklepie pewnie miałby problem z ich rozróżnieniem.

ng6mnrm.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum jest pewnie około tysiąca tematow o identycznym tytule :);)

Użyj wyszukiwarki.

P.S Posłuchaj kolegi @MasterMind.

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

100% fejk choć może być zrobiony w tej samej fabryce  :lol:

certyfikat jest lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy fejk, czy nie, to i tak lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.