Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Jarosław33

Snobizm kontrolowany czyli sprawić sobie przyjemność..

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Armand
2. ...ale żeby nie był 'przeładowany' i mógłbym go czasem założyć do garnituru.

3. Mając na uwadze poprzednie 2 punkty - powinien być na bransolecie.

Człowieku, niech cię Ręka Boska broni. Nie wkładaj bransolety do garnituru. Będą cię wytykać palcami, dzieci będą cię rzucać kamieniami a psy obszczekają jak tylko wywęszą. No i na pewno nie ML. Pomyśl może o TagHauerze jeżeli chcesz bransoletę. Marka ciekawsza i świeższa od Omegi. Omega to trochę jak stary gruby turysta z Niemiec :D

Pozdrawiam,

Armand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2. ...ale żeby nie był 'przeładowany' i mógłbym go czasem założyć do garnituru.

3. Mając na uwadze poprzednie 2 punkty - powinien być na bransolecie.

Człowieku, niech cię Ręka Boska broni. Nie wkładaj bransolety do garnituru. Będą cię wytykać palcami, dzieci będą cię rzucać kamieniami a psy obszczekają jak tylko wywęszą. No i na pewno nie ML. Pomyśl może o TagHauerze jeżeli chcesz bransoletę. Marka ciekawsza i świeższa od Omegi. Omega to trochę jak stary gruby turysta z Niemiec :D

Pozdrawiam,

Armand

Bonda w Cassino Royal za Seamastera na bransoletce psy nie obszczekały ani kamieniami nie dostał :D ale może on miał po prostu szczęście ... dużo ludzi nosi sikor na bransoletce do garnituru mi bynajmniej to nie przeszkadza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
[

Bonda w Cassino Royal za Seamastera na bransoletce psy nie obszczekały ani kamieniami nie dostał :D ale może on miał po prostu szczęście ... dużo ludzi nosi sikor na bransoletce do garnituru mi bynajmniej to nie przeszkadza.

Bond to product placement.

Do garnituru tylko pasek.

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Psy szczekaja czy nie, czlek wiecej od nich rozumu miec powinien, i zakladac co mu sie podoba i co lubi. Nie dajmy sie zwariowac, jesli kots napisze "w sezonie 2008 mezczyzn na plazy beda obowiazywaly stringi" -- kto z Was zalozy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mezczyzn na plazy beda obowiazywaly stringi" -- kto z Was zalozy?

He,he przestanę chodzić na plażę :D

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Psy szczekaja czy nie, czlek wiecej od nich rozumu miec powinien, i zakladac co mu sie podoba i co lubi. Nie dajmy sie zwariowac, jesli kots napisze "w sezonie 2008 mezczyzn na plazy beda obowiazywaly stringi" -- kto z Was zalozy?

mi osobiscie podobaja sie zegarki, ktorych nie musze sciagac walac kogos po ryju, tudziez wydostajac sie z plonacego samochodu :D ... ale wydaje mi sie, ze w pewnych kregach obowiazuje surowa gra etykiet i symboli i nie jest zbytnią kurtuazją, ale powaznym faux pas zalozenie np., wspomnianego w innej dyskusji, zlotego submarinera do eleganckiego stroju - ja bym takiego czlowieka traktowal niecalkiem powaznie.

a co do mody, jak to mawiaja: moda umiera, a styl jest wieczny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Armand

He, he - dużo ludzi też nosi do takiej bransolety i gajerku - skarpeteczki z paskiem i haftem, kędziorki włosów nad uszami i karku, regularna koszule z kołnierzykiem ale krótki rękawek, wąsik oraz czasami torbę reklamówkę z Geanta. Oczywiście mamy demokrację i możliwość decyzji należy się każdemu i Bondowi też. :D

Pozdrawiam,

Armand

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oczywiście mamy demokrację i możliwość decyzji należy się każdemu i Bondowi też. :D

Armand

ale akurat Bond to nie demokracja, a monarchia parlamentarna :D

Demokratyczny, polski Bond( vide Borewicz) na pierwszy rzut oka, nosi cos na pasku http://www.borewicz.com.pl/images/borewicz_16.jpg , ale moze sie myle, bo to nie moje czasy :D

dobra, koniec off-topicowania :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i znowu panowie uciekamy od tematu :D he he a do plaży to ja mam parę setek kilometrów :D a kauczuk do garnituru ?? już chyba bransoletka lepsza :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jarosław33

Fajnie, że dyskusja się rozwija :D A ja ciągle szukam, oglądam, zastanawiam się... a czym dłużej tym ciężej o decyzję. Jak coś idealnie trafia w gust to za drogo. Jak coś taniej to mniej znanej firmy. A to koperta nieładna, a to czcionka za duża. Zwariować można z tymi zegarkami! Przyznam, że zaczynam się powoli przychylać do Revue Thommen. Ładne zegarki, intrygująca nazwa, w miarę rozsądne ceny. Decyzja nadal jednak przede mną.

Pozdrawiam serdecznie,

Jarosław33

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.