Slaw 480 #151 Napisano 10 Września 2017 Panowie, jest coś z brązu z kopertą w okolicach 40mm?Dużego wyboru nie ma Aevig Valkyr 39mmHalios Tropic B 41mmArchimede Pilot 39mmFajne te Zelos-y Magrette świetny złożyłem na niego ofertę ale nie została zaakceptowana a tyle co za niego śpiewał było nie do zaakceptowania ale dzięki temu zostały fundusze na inny końcem tygodnia powinien być Sent from my iPhone using TapatalkPrzyznaj sie ! Co zamówiłeś ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #152 Napisano 10 Września 2017 Już wiesz Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #153 Napisano 10 Września 2017 Już wiesz Sent from my iPhone using TapatalkTeraz juz tak Na noc jeszcze wytargany : 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #154 Napisano 10 Września 2017 Mojego jeszcze nie było to wrzucę, brąz w automacie i z szafirem,47mm 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #155 Napisano 11 Września 2017 Kawał zegara ! Ale tak pozytywnie Ciekawie zaprojektowane uszy I osłona koronki . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #156 Napisano 11 Września 2017 Dziekuję,pomimo rozmiarów bardzo wygodny w noszeniu.Ancon Challenger. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #157 Napisano 12 Września 2017 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #158 Napisano 12 Września 2017 (edytowane) Zrób zdjęcie obydwóch porównamy jak się prezentuje z patyną i bez Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 12 Września 2017 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #159 Napisano 12 Września 2017 - 1 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #160 Napisano 12 Września 2017 no cóż,....czasem warto pomilczeć i popatrzeć 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #161 Napisano 12 Września 2017 Sławek ten z patyną lepiej wygląda jak się dogadamy to i na tym drugim taką proszę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leskias 59 #162 Napisano 12 Września 2017 Kiedyś często robiłem koperty i tarcze miedziane lub z brązu. Myślałem że moda już się skończyła. A tu taki fajny temat. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #163 Napisano 12 Września 2017 (edytowane) Kiedyś często robiłem koperty i tarcze miedziane lub z brązu. Myślałem że moda już się skończyła. A tu taki fajny temat. WOW!!!!!!Rewelacja , szczególnie druga pozycja. Mlotkowana koperta , czy tylko takie wrażenie sprawia ? Ciekaw jestem ile czasu zajęła ci ta z pierwszego zdjecia , dekiel/tarcza(?) juz w szczególności Sławek ten z patyną lepiej wygląda jak się dogadamy to i na tym drugim taką proszę Sent from my iPhone using TapatalkZobaczymy co da sie zrobić no cóż,....czasem warto pomilczeć i popatrzeć Oj tam , oj tam .... Edytowane 12 Września 2017 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #164 Napisano 12 Września 2017 Od tego sie wszystko zaczęło. Pierwszy kupiony brąz 25.10.2016.... Niedługo roczek mu wyprawie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
d.m. 46 #165 Napisano 12 Września 2017 Dużego wyboru nie ma Aevig Valkyr 39mmHalios Tropic B 41mmArchimede Pilot 39mm Dzięki, to rzeczywiście niewiele. Ten Aevig ma ciekawy kształt.Gdyby ktoś kojarzył coś jeszcze, to podrzućcie proszę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #166 Napisano 13 Września 2017 Dzięki, to rzeczywiście niewiele. Ten Aevig ma ciekawy kształt.Gdyby ktoś kojarzył coś jeszcze, to podrzućcie proszę.A myślałeś o Helson 40 mm? Też fajny zegar jest np ten zdjęcie z ebay Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #167 Napisano 13 Września 2017 Piotrek Nie mogę go znaleźć na ebay. Na sprzedaz tylko na terenie USA ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #168 Napisano 13 Września 2017 Sa tylko zaznacz po lewej stronie na caly swiat i wyswietli tobie lista modeli jakie proponuja w sprzedazy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #169 Napisano 13 Września 2017 Podziękował 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #170 Napisano 13 Września 2017 Znalazłeś? Brałbym go tylko 40 mm to za mały jak dla mnie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #171 Napisano 13 Września 2017 nie wiem czy wiecie ale w Holandii jest fajny sklep online (sprawdzony i rzetelny) gdzie maja duzy wybor zegarkow z miedzijak co to moge podac namiary pw 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #172 Napisano 13 Września 2017 nie wiem czy wiecie ale w Holandii jest fajny sklep online (sprawdzony i rzetelny) gdzie maja duzy wybor zegarkow z miedzijak co to moge podac namiary pwCzekam z niecierpliwoscią 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #173 Napisano 13 Września 2017 Czekam z niecierpliwoscią Poszlo moze Zoretto???Fajne zegarki sa rowniez czesto na kickstarterze warto zagladac! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8294 #174 Napisano 13 Września 2017 Ja też bym poprosił o namiar na ten sklep Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #175 Napisano 13 Września 2017 I ja proszę o namiary Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach