Piotr K. 695 #3101 Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja tez jedno zegarcowiec zdjecie jest powyzej , widze ze go troche starosc dogonila zmienil kolor 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #3102 Napisano 28 Sierpnia 2018 Ja zostałem jednozegarkowcem cały czas na łapie Sent from my iPhone using TapatalkNie dziwię się, stosunek emocjonalny do tego zegarka jest większy, jest moc Żabol przyszedł, ale co tam się chwalić. Każdy wie jak wygląda.Zaskoczył mnie pozytywnie, naprawdę fajny zegar Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3103 Napisano 28 Sierpnia 2018 nie wierzymy, bez zdjęcia się nie liczy. I żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #3104 Napisano 28 Sierpnia 2018 Tomek, jutro może. Dziś już późno Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3105 Napisano 28 Sierpnia 2018 dawajcie zdjęcia Żaboli bo to fajne zegarki są i przyjemnie się oglądaja niestety nadal czekam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3106 Napisano 28 Sierpnia 2018 Tomek Wariactwo jakieś ale fajnie spleśniał Rafał Żabol jest fajny , a tak pod czytałem na temat koronki , się właśnie zastanawiałem co to jest nie drapałem na szczęście , będę zmywać Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3107 Napisano 28 Sierpnia 2018 Producent niezależny, ciężko uchwycić tą stal Damasceńską na żywo lepiej wyglądał, Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3108 Napisano 29 Sierpnia 2018 Fajnie to wygląda , ale jakoś do mnie nie przemawia ale koperta była by ciekawa Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3109 Napisano 29 Sierpnia 2018 Ta stal trzeba na zywo zobaczec, na ale kazdy ma inny gust,zgnilek zeby nie na pusto stukac. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3110 Napisano 29 Sierpnia 2018 Powitołnie wierzymy, bez zdjęcia się nie liczy.I żeby nie na pusto:(...)fotka(...)Strach podejść z otwartą raną Ekstremalne podejście do tematu.Ciekawie wygląda 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3111 Napisano 29 Sierpnia 2018 http://www.benarus.com/Megalodon.php Thomas666 coś dla ciebie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3112 Napisano 29 Sierpnia 2018 Ten Benarus chodzi mi po głowie , ale cena skutecznie odstrasza Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3113 Napisano 29 Sierpnia 2018 (edytowane) Fajny, ale cena studzi może się kiedyś trafi z drugiej ręki, podobny do Citka Orki, a ten mi się zawsze podobał Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3114 Napisano 29 Sierpnia 2018 Z drugiej ręki , przynajmniej te co ja widziałem były jeszcze droższe Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3115 Napisano 29 Sierpnia 2018 Cóż, nie jest to dla mnie "must have". Jednak jak się o niego potknę, to nie kopnę, a podniosę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3116 Napisano 29 Sierpnia 2018 Kiedyś, Megalodon ,był dla mjie must have ale dziś rozmiary mnie studzą! Troszkę gust mi się zmienił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3117 Napisano 29 Sierpnia 2018 Te limitowane serie są w zakupie drogie ale potem sa jeszcze droższe. Pomijam zupełnie fakt , że ich nie ma w sprzedaży. Ja na Boba Wellsona poluję juz od miesięcy i...się nie udało. Zamówiłem więc preorder i czekam grzecznie. Nie do końca mi się podoba ten SuperBronzo ale....zobaczymy . Lepszy klimat ma rocznik 2016 ale...właśnie! nie do dostania .Tak więc liczenie na zakupy z drugiej ręki, że będzie taniej niż w zamówieniu raczej się nie pokryje z rzeczywistością. 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #3118 Napisano 29 Sierpnia 2018 Żabka Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 81430 #3119 Napisano 29 Sierpnia 2018 ŻabkaUdany brąziak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3120 Napisano 29 Sierpnia 2018 się Ci pierścień przesunął...Gotowałeś ryż ? 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #3121 Napisano 29 Sierpnia 2018 Udany brąziak To prawda. Szczerze zaskoczył mnie pozytywnie. A miałem pewne obawy Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalkasię Ci pierścień przesunął...Gotowałeś ryż ? Nie, nie zwracam w ogóle uwagi na te bezele. Mogą być przekrecone, do niczego mi nie jest to potrzebne Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3122 Napisano 29 Sierpnia 2018 Tak żabki są fajne A ja dziś robotę brązową zaczynam , tyle że nie zegarki choć materiał 1 klasa a i było by ich troche Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3123 Napisano 29 Sierpnia 2018 zapomniałem zapytać, to zapytam tu... Piotrek, z czego zapożyczyłeś pasek? Rawai? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8569 #3124 Napisano 29 Sierpnia 2018 Co wy z tego brązu wycinacie? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3125 Napisano 29 Sierpnia 2018 Co to za materiały ? Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach