abir 8417 #3226 Napisano 8 Września 2018 nie wiem, ale ja dostałem raczej szybko. chyba państwowym pocztexem wysyłają 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3227 Napisano 8 Września 2018 Błyskawiczny widzę, że poszedłeś tą samą drogą co ja, gratulacje zakupu naprawdę udanego zegarka.ps. to ciastko od seriouswatches naprawdę jest dobre Na zdjęciach petarda. Na żywca trochę mniej.... Dopiero co z delegacji wróciłem więc niespecjalnie miałem czas, żeby z nim "poobcować". Dam sobie kilka dni i się zobaczy co dalej. Mnie również zaintrygował model Visionary. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #3228 Napisano 8 Września 2018 Na zdjęciach petarda. Na żywca trochę mniej.... Dopiero co z delegacji wróciłem więc niespecjalnie miałem czas, żeby z nim "poobcować". Dam sobie kilka dni i się zobaczy co dalej. Mnie również zaintrygował model Visionary.Pierwsze zmień pasek na ten skórzany, zyska +100 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3229 Napisano 8 Września 2018 Abir, tak. Nie było nic innego, co by na tę wydziaraną witeczkę dawało się zapiąć w miarę ściśle... A tu, żeby nie na pusto, wyszmelcowana klamerka od Piotrka, po moich modyfikacjach, jako przeciwwaga rekinka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #3230 Napisano 8 Września 2018 Te wasze żabole kojarzą mi się z taką scenką https://www.youtube.com/watch?v=Yk2stLdEeZ8Arek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3231 Napisano 8 Września 2018 Niezbadane są meandry ludzkiego umysłu... Daj numer do swojego dealera, albo chociaż powiedz co to było? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arkad4 57 #3232 Napisano 8 Września 2018 W pewnym wieku już nic nie trzeba brać, aby odjechać ps. mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3233 Napisano 8 Września 2018 Bardzo fajny film Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3234 Napisano 9 Września 2018 @Thomas666 świetnie wygląda klamra po tuningu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5584 #3235 Napisano 9 Września 2018 (edytowane) ...pasek od Hammerheada?... myślałem że od Zelosa Edytowane 9 Września 2018 przez greenmag 0 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3236 Napisano 9 Września 2018 myślałem że od Zelosa Którego Zelosa? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
greenmag 5584 #3237 Napisano 9 Września 2018 (edytowane) Którego Zelosa? Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaTak to jest gdy nie wiem ze hammerhead to model zelosa. Obiecuje się poprawić.Swoją droga świetny pasek. Użytkuje go w pilocie z brązu. Edytowane 9 Września 2018 przez greenmag 0 > Zegarki i inicjatywy związane z zegarkami > Kartoteka Zegarków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3238 Napisano 9 Września 2018 Tak to jest gdy nie wiem ze hammerhead to model zelosa. Obiecuje się poprawić.Swoją droga świetny pasek. Użytkuje go w pilocie z brązu. Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Generalmajor 2 #3239 Napisano 9 Września 2018 (edytowane) Fajnie ja dziś też żabcia Sent from my iPhone using TapatalkBardzo mi się podoba, podobnie jak Submarine, ale są trochę za duże dla mnie, szkoda.A i jeszcze jedno, te zegarki posiadają rzeczywiście WR100 ?! Edytowane 9 Września 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3240 Napisano 9 Września 2018 Tak mają w papierach.Zegarek nie jest taki straszny jak na papierze. Ja mam 16,6-17 cm i jest super Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3241 Napisano 9 Września 2018 Zaczynam się powoli przekonywać do niego ale gumowy pasek to porażka. Ten z mako bardziej by pasował rozmiarem. Ps. Nie daje mi spokoju jeszcze jedna rzecz.... Może faktycznie lepiej go odesłać :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3242 Napisano 9 Września 2018 Trudno doradzać. Ale jeśli nie iskrzy i masz możliwość zwrotu.... Związek na siłę lub z rozsądku nie trwa długo Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3243 Napisano 9 Września 2018 Na zwrot mam jeszcze czas a ewentualny pasek byłby do ogarnięcia. Tutaj małe zestawienie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3244 Napisano 9 Września 2018 W tym przypadku wygrywa dla mnie Helson. Jednak gdy koło Helson położyć tanka lub hammerhead to wtedy Helson przegra. Więc wszystko zależy co koło czego leży Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3245 Napisano 9 Września 2018 Przy Helsonie Helmsman wydaje się delikatniejszy mimo iż jest o rozmiar większy. 40 vs 42mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3246 Napisano 9 Września 2018 Bo jest delikatniejszy. To inny styl wg mnie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkleathers 32 #3247 Napisano 9 Września 2018 Dla mnie dwa bardzo różne. Sam się zastanawiam na Helsonem i Armidą a1 a tam różnice mniej subtelne. Pytanie jak w skórze i z ładnym nalotem będzie się prezentował w Twoich oczach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3248 Napisano 9 Września 2018 Powitać Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8417 #3249 Napisano 9 Września 2018 Cześć Piotr, u ciebie chyba środek dnia. My mamy koniec niedzieli i trzeba jutro te zdradzieckie mordy w pracy oglądać . To najgorsza część łyk endu.Piękna rzecz na twoim ręku.Ja w tym tygodniu robię w stali, trzeba odkurzyć inne tiktaki Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3250 Napisano 9 Września 2018 Cześć Piotr, u ciebie chyba środek dnia. My mamy koniec niedzieli i trzeba jutro te zdradzieckie mordy w pracy oglądać . To najgorsza część łyk endu.Piękna rzecz na twoim ręku.Ja w tym tygodniu robię w stali, trzeba odkurzyć inne tiktaki Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaNormalnie z ust mi to wyjąłeś , takie same mordy są w mojej pracy , w dodatku musze je tolerować 6 dni w tygodniu po godzin dwanaście Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach