Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

Zieluny

I cieszę się ze na taki się właśnie zdecydowałem :). A obawy były , oj były

Czyli taki jak mój to już troche jestem spokojniejszy paski w poprzednich były bardzo Ok w zielonym też czarny pasek coś się wymyśli dziś powinien do mnie dotrzeć

Sent from my iPhone using Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

deszcz urodzaju bobów w jednym czasie :D :D :D

sądzę, że Piotrek w Hameryce też będzie zadowolony

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

minął jeden dzień...juz "rdzewieje"..

Fajny zegar! Ale z tym paskiem, toś pojechał...

Graty również pozostałym i tym co czekają na wyrost :mellow:

a u mnie powrót Renegata

45486865382_ae6ce42bfb_c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe Makary już na sklepie, kto będzie miał, bo chyba ktoś pisał się pre-order.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja czekam na Makare

Tomek , u mnie też Renegat na zmianę z pozostałą trójką cały czas na łapie mimo , że mam całą bandę do wyboru 881662ae83dd763f9ca48903ff2690eb.jpg661bcf7df8d78f67ca17018ad05503fe.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mój pasek to 22mm i jest tymczasowy ale ten czarny skórzany...hm...jak dla mnie ostateczność.

"...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde,Renegat coś w sobie ma takiego, że Fala po jednym dniu poszła się kręcić do rotomatu... A i ja mam tego towarzystwa spory wybór... Chyba trzeba będzie w wolnej chwili jakąś zbiorówkę machnąć :D

mój pasek to 22mm i jest tymczasowy ale ten czarny skórzany...hm...jak dla mnie ostateczność.

no właśnie to strasznie się rzuca w oczy, że to nie ten rozmiar...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są wysłane pocztą

Nowe Makary już na sklepie, kto będzie miał, bo chyba ktoś pisał się pre-order.

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde,Renegat coś w sobie ma takiego, że Fala po jednym dniu poszła się kręcić do rotomatu... A i ja mam tego towarzystwa spory wybór... Chyba trzeba będzie w wolnej chwili jakąś zbiorówkę machnąć :D

no właśnie to strasznie się rzuca w oczy, że to nie ten rozmiar...

Moje zbiorowe jeszcze zielony bob i Makara dojdzie i na tym narazie się zatrzymuje

b8fb689e12f08b5fbc9d008d7cc5fa3f.jpgc8c6bb6c7688901281f8217051cc266c.jpg

Edytowane przez piotrek39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@piotrek39, z nowym bobem to będziesz prawdziwy Cygan z taką kolekcją :blink::)

jestem ciekaw jakie wrażenie zrobi Makara na nas?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żona przeczytała pocztę od Makary i zdjęcie , stwierdziła , że brzydszego zegarka w życiu nie widziała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mojej wszystkie brązy się nie podobają, o bobie jeszcze nie wie :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja twierdzi , że wszystkie takie same , więc mam zadanie ułatwione. Ja coś ukradkiem nowego się zjawi , to i tak nie pozna

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu Renegade dostanie chyba operację plastyczną gębę mu poprawie ale surowa stal Damasceńską czy barwiona ?fea27c529adbb1fd6631a6239a37ae33.jpg8e05dab1c274df0e4403690baa6fbc92.jpg

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk

If your watch is not ticking I will make it tock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam i ja pasek garbage rok , dwa lata temu były zajefajne , w tym roku postanowili zaoszczędzić na pasku , w końcu tańsze chyba o 150$ f4e667ffde841e5f9fc94ae5c27911e3.jpg

I jeszcze jedno , zwężany do 22mm , więc klamra do paska zapożyczonego od Heroic nie podchodzi musiałem swoją użyć , luma jak i w zeszłych edycjach całkiem dobra . Ogólnie wrażenia pozytywne.

Jak by któryś z kolegów myślał nad sprzedażą , mam kupca

daa1d740551d01faa48b626a5a4d577e.jpgfbbde37b16a22aabc7a2ab87be7dccef.jpg4ef9edab6c0491eed452ec996a839a18.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu Renegade dostanie chyba operację plastyczną gębę mu poprawie ale surowa stal Damasceńską czy barwiona ?fea27c529adbb1fd6631a6239a37ae33.jpg8e05dab1c274df0e4403690baa6fbc92.jpg

Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk

Barwiona!

Mam i ja pasek garbage rok , dwa lata temu były zajefajne , w tym roku postanowili zaoszczędzić na pasku , w końcu tańsze chyba o 150$ f4e667ffde841e5f9fc94ae5c27911e3.jpg

I jeszcze jedno , zwężany do 22mm , więc do paska zapożyczonego od Heroic nie podchodzi musiałem swoją użyć , luma jak i w zeszłych edycjach całkiem dobra . Ogólnie wrażenia pozytywne.

Jak by któryś z kolegów myślał nad sprzedażą , mam kupca

daa1d740551d01faa48b626a5a4d577e.jpgfbbde37b16a22aabc7a2ab87be7dccef.jpg4ef9edab6c0491eed452ec996a839a18.jpg

Grayty zegara, zajedwabisty! Ale klamerka to strasznie nijaka...

Aaaa... No właśnie wróciłem z nurkowania, miało być 24 m, ale do mułu znaleźliśmy tylko 21. Tyle Renegat zniósł bez zająknięcia. Nadmieniam, że podczas nurkowania występują dynamiczne zmiany ciśnienia, i taki test jest równoważny oznaczeniu pomiędzy WR100 a WR200

@piotrek39, z nowym bobem to będziesz prawdziwy Cygan z taką kolekcją :blink::)

jestem ciekaw jakie wrażenie zrobi Makara na nas?

Obawiam się, że żadne... Zbyt dużo się działo od preorderu, po pojawieniu się Renegata nic już nie będzie takie samo... Sorry, ale uważam, że Piotrek rozspierrdolił system

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aaaa... No właśnie wróciłem z nurkowania, miało być 24 m, ale do mułu znaleźliśmy tylko 21. Tyle Renegat zniósł bez zająknięcia. Nadmieniam, że podczas nurkowania występują dynamiczne zmiany ciśnienia, i taki test jest równoważny oznaczeniu pomiędzy WR100 a WR200

Obawiam się, że żadne... Zbyt dużo się działo od preorderu, po pojawieniu się Renegata nic już nie będzie takie samo... Sorry, ale uważam, że Piotrek rozspierrdolił system

no to test wodny zaliczony,ja powiem  tyle nic innego sie nie spodziewalem jak je skladalem to bylo widac, koronka zakrecana szklo spore, uszczelka i dekiel na sruby a system rozwalil bo Renegate ma jakosc w sobie i Polska krew.

Edytowane przez Piotr K.

If your watch is not ticking I will make it tock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Melduję, że ja mam inna klamrę od SuperBronzo - logowaną. I inny pasek ;).

Edytowane przez Maxim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomek

Dzięki za test i oczywiście za miłe słowa z tym zozpier... to może przesada ale niewiem czemu , ale z tych wszystkich brązów co mam , to Renegat siada mi najbardziej. To może być nie subiektywna opinia bo ja go stworzyłem Jeśli ktoś myśli , że ten Bob jest ciężki i masywny to nie miał Renegata w ręce

Max

Nie przeczytałeś mojego posta uważnie , pasek jest od Heroic a klamra robiona prze zemnie , pewnie dlatego Tomek stwierdził , że nijaka z czachą była by z pewnością lepsza i ładniejsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

aha

mój się starzeje bardzo szybko.

post-95820-0-98752500-1541086065_thumb.png

Edytowane przez Maxim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tych wszystkich brązów co mam , to Renegat siada mi najbardziej. To może być nie subiektywna opinia bo ja go stworzyłem Jeśli ktoś myśli , że ten Bob jest ciężki i masywny to nie miał Renegata w ręce

klamra robiona prze zemnie , pewnie dlatego Tomek stwierdził , że nijaka z czachą była by z pewnością lepsza i ładniejsza

Pomiędzy mną a Renegatem też wytworzyła się silna chemia. Co do powyższych stwierdzeń podpisuję się obiema rencyma. I nogoma obydwoma tyż. Hej!

A dzisiaj na kilka godzin, dla kontrastu na cmentarz:

45612667022_e6eefc8004_c.jpg

bo mi się nie chciało gumy z Renegata ściągać :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi