piotrek39 3573 #4551 Napisano 28 Stycznia 2019 Dzięki za miłe słowa Jeśli chodzi o kopertę to zegarek raczej nie dla mięczaków raczej dla takich gości jak ten special forces ⚡️ Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4552 Napisano 29 Stycznia 2019 (edytowane) Powitoł Koperty nie dla mnie, Renegat nie do pobicia, niemniej tarcze Jedna ciekawsza od drugiej. Brawo Gdyby ktoś szukał masywnej klamry z mosiądzu, to polecam poniższą z aliexpress. Kolor jasne złoto, choć nie widać tego na fotce: 2x niestety. Niestety raz - za duża do zegarka Niestety dwa - nie zgrywa mi się ze Sternikiem, któremu bliżej do złota różowego Źródło mogę polecić - stosunkowo szybka dostawa jak na Chiny: https://www.aliexpress.com/item/Meetee-4cm-Width-Pure-Brass-Belt-Buckle-Pin-Cowboy-Belt-Buckle-for-Men-s-Simple-Casual/32893356996.html Edytowane 29 Stycznia 2019 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4553 Napisano 29 Stycznia 2019 ej, ale to jest klamra do damskiego paska do sukienki, czy cośtamtakiego... Pod kątem zegarka to ja bym na to nawet nie spojrzał... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #4554 Napisano 29 Stycznia 2019 Powitoł 180g samej klamry - całkiem delikatny pasek do sukienki czy cośtamtakiego by to był 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4555 Napisano 29 Stycznia 2019 Są kobiety, na których klamerka owa zda się być filigranową i delikatną 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #4556 Napisano 30 Stycznia 2019 Zdrapałem nikiel ze starej Sicura i mamy coś takiego . Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #4557 Napisano 30 Stycznia 2019 Jest! pierwszy brąziak! 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #4558 Napisano 30 Stycznia 2019 Oba powyższe całkiem niekulawe... A Zelos to z jakiegoś koleżeńskiego przejęcia? Bo fajnie spatynowany już... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szymon__k 1330 #4559 Napisano 30 Stycznia 2019 Zgadza się- forumowe przejęcie:) a patyna z prawej strony to wczorajsze pierwsze próby przyśpieszenia procesu;) 0 “There are far, far better things ahead than any we leave behind.” C.S. Lewis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GUAPO 10 #4560 Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Mój Ci on był ... . Ale patyna prawej strony to juz "odautorska" inwencja nowego własiciela - na transport opakowałem tak pancernie, że nie mógł az tak zgnic . A no własnie - nie zdazyłem przed postem powyzej Edytowane 30 Stycznia 2019 przez GUAPO 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4561 Napisano 30 Stycznia 2019 Fajny Zelos witaj w Klubie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rados461 6 #4562 Napisano 1 Lutego 2019 Witam w klubie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4563 Napisano 1 Lutego 2019 Dobru start ! Zabol ma swój klimacik. Gratki 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rados461 6 #4564 Napisano 1 Lutego 2019 No ma, ma! . Teraz tylko czekać jak się będzie zmieniać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4565 Napisano 1 Lutego 2019 Kolejny brąz od Glycine na massdrophttps://www.massdrop.com/buy/glycine-airman-bronze-automatic-watch 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4566 Napisano 1 Lutego 2019 Witam w klubie Witaj i Gratuejszyn 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8337 #4567 Napisano 1 Lutego 2019 Witam w klubie kum kum. graty żabki. będą następne.... Kolejny brąz od Glycine na massdrophttps://www.massdrop.com/buy/glycine-airman-bronze-automatic-watchktoś się zapisał na te brązy.. ? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4568 Napisano 2 Lutego 2019 (edytowane) Ja sie chyba klepnę, nigdy nie miałem glicerynki ani zegara z 24h tarczą. I cały czas coś chodzi za mną z niebieską tarczą.Żabol zajebiaszczy. Do dziś mnie cieszy i zostanie ze mną na długo.Sprzedający powinien załować że mi go odsprzedał Edytowane 2 Lutego 2019 przez ravraj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8337 #4569 Napisano 2 Lutego 2019 niech cieszy oko i nadgarstek. pamiętacie chłopaki jakie obniżki czasem robi H2O na swoje zegarki. kiedyś widziałem jakąś przecenę. ale nie pamiętam czy to były duże obniżki 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4570 Napisano 2 Lutego 2019 https://www.h2o-watch.com/h2o-uhren/h2o-kalmar-2-bronze.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4571 Napisano 2 Lutego 2019 https://www.h2o-watch.com/h2o-uhren/h2o-kalmar-2-bronze.htmlTo sa juz normalne ceny .Cena zalezy od Werku oraz po nastepnej konfiguracji zegarka.Obnizki byly na poczatku jak zawsze pierwsze 100sztk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4572 Napisano 2 Lutego 2019 Kurde ta Glycine ma 55 mm l2lOdpada. A już sie napaliłem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8337 #4573 Napisano 2 Lutego 2019 a to nie wiedziałem. rzeczywiście dużo. dla mnie 52mm to już max, lepiej mniejbędą inne 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rados461 6 #4574 Napisano 2 Lutego 2019 kum kum. graty żabki. będą następne... Dzięki. No nie wiem, nie wiem. Może kiedyś... Ten czeka w ukryciu . Jak będzie sprzyjająca okoliczność przyznam się małżonce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8337 #4575 Napisano 2 Lutego 2019 Skąd ja to znamOdwagi..... 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach