abir 8501 #4626 Napisano 11 Lutego 2019 (edytowane) w 20 minut rozeszły się brązy. w 35 minut zebrali całą kwotę. znaczy brązy się rozeszły w najlepszej cenie. ogólnie są jeszcze dostępne Edytowane 11 Lutego 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #4627 Napisano 11 Lutego 2019 A to widzieli koledzy? https://www.torskdiver.comfajny Bremont 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4628 Napisano 12 Lutego 2019 Kolega zainspirował mnie swoim H2o. Na gorąco, przyjechał Helberg CH8. W poszukiwaniu światła musiałem wyjść na dwór /lub na pole/.Lepsze zdjęcia może po łykendzie. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4629 Napisano 12 Lutego 2019 No to witaj w Klubie Helberga :-) Jest zaje..sty!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4630 Napisano 12 Lutego 2019 No to witaj w Klubie Helberga :-) Jest zaje..sty!!Racja. Potwierdzam co pisałeś. Jakość pierwsza klasa, paski mniam, mięciutkie. Wypukłe szkło dodaje efektu. Chyba dobrze wydane pieniądze 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #4631 Napisano 12 Lutego 2019 (edytowane) Racja. Potwierdzam co pisałeś. Jakość pierwsza klasa, paski mniam, mięciutkie. Wypukłe szkło dodaje efektu. Chyba dobrze wydane pieniądzeDokladnie.Paski sa od Maddog StrapsReszta czesci zagarka rowniez najwyzszej jakosci Edytowane 12 Lutego 2019 przez Normad 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4632 Napisano 12 Lutego 2019 Zajefajny batyskaf, podobają mi się takie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4633 Napisano 12 Lutego 2019 Superdome crystal robi robotę. Kolejna nowość z kickstartera,soon.https://vltimatvmwatches.com/collections/frontpage/products/copy-of-abbyysmaster-500-green-bronze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4634 Napisano 12 Lutego 2019 Witaj w klubie Helbergowców Lol. W tym VLTIMATVM klamerką jest super podobna do tej z Helberga A ja dziś miałem dyżur z córcią a na ręku warta charrrrakternego TC9 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4635 Napisano 12 Lutego 2019 Dokladnie.Paski sa od Maddog StrapsReszta czesci zagarka rowniez najwyzszej jakoscijak już tak słodzimy, to jeszcze klamerka. dobrze wiemy, że niektóre trzeba szlifować bo ostre krawędzie, inne słabo wyprofilowane, a jeszcze inne bez wyrazu. Klamerka Helberga ma same plusy dodatnie Zajefajny batyskaf, podobają mi się takie!tylko rozmiar Tomek - 44mm. Dla Ciebie to jeszcze damka Superdome crystal robi robotę.Kolejna nowość z kickstartera,soon.https://vltimatvmwatches.com/collections/frontpage/products/copy-of-abbyysmaster-500-green-bronzetak,szkiełko jest super. patrząc pod pewnym kątem to wydaje się, że go nie ma jeśli chodzi o nowości na kickstarter to pontvs w marcu będzie miał nowy model na tej platformie, dość rasowy. na razie znalazłem zdjęcia na instagramie. szczegóły nie znane. wiem tylko, że 44mmhttps://www.instagram.com/p/BtuyNThhpEN/ Witaj w klubie Helbergowców A ja dziś miałem dyżur z córcią a na ręku warta charrrrakternego TC9chyba zostanę w tym klubie na dłużejale fajnie "zepsułeś" TC9 - podoba się 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4636 Napisano 12 Lutego 2019 Abir, 44 to już ujdzie... Absolutne minimum to Żabie 43 mm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4637 Napisano 12 Lutego 2019 w takim razie polecam.przy najbliższej okazji masz do wglądu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4638 Napisano 12 Lutego 2019 w takim razie polecam.przy najbliższej okazji masz do wgląduDyktowna rzecz Gratulacje nabytku ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4639 Napisano 12 Lutego 2019 Dyktowna rzecz Gratulacje nabytku !podziękował, cieszy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #4640 Napisano 12 Lutego 2019 podziękował, cieszyKiedy sprzedajesz ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4641 Napisano 12 Lutego 2019 w takim razie polecam.przy najbliższej okazji masz do wglądu O to właśnie chciałem poprosić... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4642 Napisano 12 Lutego 2019 Kiedy sprzedajesz ?Jeszcze nie wiem 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #4643 Napisano 13 Lutego 2019 Bry! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #4644 Napisano 14 Lutego 2019 Fajne klamerki sąsiad zza wschodniej granicy robi.https://rolko.pro/en/shop/Buckles/Bronze-for-watches/donlino-bronze/ Na przykład taką. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcfly 5 #4645 Napisano 15 Lutego 2019 https://www.seriouswatches.com/collections/all-watches/products/nethuns-scuba-500-sb531 Taki pomysł na kolejny zakup, ale to wygląda na mocno wystające szkło. Ktoś miał może, jakieś obserwacje, doświadczenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #4646 Napisano 15 Lutego 2019 Z wystajacymi szkłami?Có∂ miód malina. Jak sie zegar podoba i wymiary pasją to szkło bedzie dodatkowym atutem o którym przekonasz sie gdy otworzysz pudełko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4647 Napisano 16 Lutego 2019 a ja mierzę paski "perlon" wygrywa 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8501 #4648 Napisano 16 Lutego 2019 Perlon fajny. Ciekawe wzory. Tylko perlon to pasek na krótki czas. Rozchodzi się tam gdzie dziabiesz dziurkę. Po krótkim czasie masz takie luzy że trzeba zmienić pasek.Ale ten twój perlon fajny Ale zegarek fajniejszy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #4649 Napisano 17 Lutego 2019 Przy ilości pasków do tego zegarka i ilości zegarków ogólnie to daję mu parę lat zanim go trafi kosztował mniej niż 3$ więc cudów się nie spodziewam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #4650 Napisano 17 Lutego 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach