Perpetuum Mobile 65733 #10051 Napisano 3 Listopada 2023 No to hurtem, wszystkie z tego tygodnia 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10052 Napisano 3 Listopada 2023 piątek, tygodnia koniec i początek .... jak śpiewał śpiewak z Galicji jes łyk..end, jes łyk..end 🍺🥃 8 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10053 Napisano 5 Listopada 2023 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154541 #10054 Napisano 6 Listopada 2023 9 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154541 #10055 Napisano 7 Listopada 2023 Dzień dobry! 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84559 #10056 Napisano 8 Listopada 2023 8 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10057 Napisano 8 Listopada 2023 dobry wieczór 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafalmosty 154541 #10058 Napisano 9 Listopada 2023 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52042 #10059 Napisano 9 Listopada 2023 A ktoś z kolegów ma albo miał aquatico sea star w brązie? Jakieś wrażenia? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10060 Napisano 9 Listopada 2023 51 minut temu, Artur74 napisał(-a): A ktoś z kolegów ma albo miał aquatico sea star w brązie? Jakieś wrażenia? Aquatico w ogóle rzadko na forum gości. Nie pamiętam żeby się jakiś regularnie pojawiał. Ceny z obecnej promocji są atrakcyjne bo wersja w brązie na mechaniźmie Seiko będzie kosztować po opłatach importowych jakieś 1100-1200 PLN. To zresztą nie pierwsza taka duża obniżka u nich. Co jakiś czas się powtarza. To dobra cena. To poziom dobrych chińczyków w brązie z Alliexpres typu San Martin. I właśnie jakieś San Martiny lub Steeldive'y z Alliexpres stawiałbym tu jako główną konkurencję. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10061 Napisano 9 Listopada 2023 osobiście nie miałem. nie akceptuję wskazówek "tudor". nie wiem czy @traczu nie miał kiedyś przelotnej przygody z tym zegarkiem 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52042 #10062 Napisano 9 Listopada 2023 Ok dzięki, też wolałbym wersję z prostymi wskazówkami, bez "inspiracji" tudorem. Wiem, że są, czekam teraz na informację że sklepu Czasuprzestrzen.pl, w jakiej wersji są dostępne. Nie ma ich na sklepie (ale są) 🙂 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10063 Napisano 9 Listopada 2023 Godzinę temu, Artur74 napisał(-a): Ok dzięki, też wolałbym wersję z prostymi wskazówkami, bez "inspiracji" tudorem. Wiem, że są, czekam teraz na informację że sklepu Czasuprzestrzen.pl, w jakiej wersji są dostępne. Nie ma ich na sklepie (ale są) 🙂 Nie wiem jakiej dokładnie wersji szukasz, ale chyba są. Z upustem 40% do niedzieli 12 listopada. Tutaj: https://www.aquaticowatch.com/collections/bronze-sea-star 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52042 #10064 Napisano 9 Listopada 2023 1 minutę temu, Perpetuum Mobile napisał(-a): Nie wiem jakiej dokładnie wersji szukasz, ale chyba są. Z upustem 40% do niedzieli 12 listopada. Tutaj: https://www.aquaticowatch.com/collections/bronze-sea-star Dokładnie takie, dzięki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6711 #10065 Napisano 9 Listopada 2023 3 godziny temu, abir napisał(-a): osobiście nie miałem. nie akceptuję wskazówek "tudor". nie wiem czy @traczu nie miał kiedyś przelotnej przygody z tym zegarkiem Masz rację, miałem Aquatico Ogólnie jakość wykonania jak na ten budżet bardzo spoko, nie ma się za bardzo do czego doczepić. Jak podoba się wizualnie to nie ma się co zastanowić tylko brać. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur74 52042 #10066 Napisano 9 Listopada 2023 25 minut temu, traczu napisał(-a): Masz rację, miałem Aquatico Ogólnie jakość wykonania jak na ten budżet bardzo spoko, nie ma się za bardzo do czego doczepić. Jak podoba się wizualnie to nie ma się co zastanowić tylko brać. Na sklepie jest jeszcze Phoibos Proteus ale tylko w wersji z tarczą w kolorze łososiowym, co nie do końca mi odpowiada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
traczu 6711 #10067 Napisano 9 Listopada 2023 1 godzinę temu, Artur74 napisał(-a): Na sklepie jest jeszcze Phoibos Proteus ale tylko w wersji z tarczą w kolorze łososiowym, co nie do końca mi odpowiada. Tak jak kolega Perpetuum Mobile pisał alternatywa może być też jakiś San Martin, oni też robią fajne zegarki i stosunek jakość/cena jest bardzo dobry. Jeśli Aquatico odpowiada Ci wizualnie to się nie zastanawiaj tylko bierz, będziesz zadowolony Znalazłem nawet zdjęcie archiwalne W innym temacie, widzieliście nowe brązy od Gruppo Gamma?Trochę mnie kuszą, ale z drugiej strony zbyt podobne do tego co już mam.Tutaj można składać preorder:https://gruppogammawatches.com/collections/peacemaker 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10068 Napisano 12 Listopada 2023 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10069 Napisano 12 Listopada 2023 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #10070 Napisano 14 Listopada 2023 Powitoł Majstrowalim: Zmajstrowalim 8 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 65733 #10071 Napisano 15 Listopada 2023 Patynuje dość wolno. 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10072 Napisano 16 Listopada 2023 10 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10073 Napisano 19 Listopada 2023 brąz na ręku i brąz w szklance🥃, witamy poniedziałek 🥴 7 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #10074 Napisano 20 Listopada 2023 Sent from my iPhone using Tapatalk 8 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8278 #10075 Napisano 20 Listopada 2023 5 godzin temu, piotrek39 napisał(-a): Sent from my iPhone using Tapatalk świetny zegarek, a tarcza miażdży 💪 1 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach