abir 8204 #2326 Napisano 10 Czerwca 2018 Jestem w grze Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2327 Napisano 10 Czerwca 2018 (edytowane) Chętnie bym spełnił kolegów życzenia pomyśle o tym ale nie w tym czasie , w ch...j roboty teraz mam, sezon, plus w weekendy teraz i koło chałupy robota a i trochę odpocząć trzeba ale w zimie kto wie, czasu wolnego będzie więcej. Na zrobienie tego potrzebowałem 13 godz. następny pewnie połowa z tego,wszystko ustawione,program napisany, zresztą nikt mi go nie skasuje W tym tygodniu musze jeszcze nad jakąś prostą klamerką popracować i oczywiście pasek jakiś wymyślić. Tak czy inaczej bardzo dziękuje za miłe słowa , znaczą bardzo wiele dla mnie Puki co klamerka taka nasza A i troche swieci Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 10 Czerwca 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #2328 Napisano 10 Czerwca 2018 Pioterk39 super jak na pierwszy zegarek widze ze maty mamy takie same na stole lolEnkil super wyszlo zdarles chrom z koperty? 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2329 Napisano 10 Czerwca 2018 Dzięki Zdaje się Piotrki mają trochę w głowie nawalone Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2330 Napisano 10 Czerwca 2018 Zaczekamy 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7756 #2331 Napisano 11 Czerwca 2018 Piotrek, super zegarek zrobiłeś Świetnie wyszedł i szczerze , rewelacyjny pomysł na mosiądza:)P.s. Ile czasu zajął ci proces trawienia ? Pioterk39 super jak na pierwszy zegarek widze ze maty mamy takie same na stole lolEnkil super wyszlo zdarles chrom z koperty?Wytrawienie zajęło mi kilka minut, zrobiłem to za pomocą elektrolizy 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #2332 Napisano 11 Czerwca 2018 Piotrek, super zegarek zrobiłeś Wytrawienie zajęło mi kilka minut, zrobiłem to za pomocą elektrolizy Daj instrukcję, plizzz! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2333 Napisano 11 Czerwca 2018 (edytowane) Piotrek39 efekt końcowy śwetny,raz jeszcze, gratulacje.Jakieś uszczelki są w zegarku? Na deszcz będziesz ? Edytowane 11 Czerwca 2018 przez willek777 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #2334 Napisano 11 Czerwca 2018 Zegarek nie w brązie ale reszta w klimacie. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zgrzyt 21 #2335 Napisano 11 Czerwca 2018 Chętnie bym spełnił kolegów życzenia pomyśle o tym ale nie w tym czasie , w ch...j roboty teraz mam, sezon, plus w weekendy teraz i koło chałupy robota a i trochę odpocząć trzeba ale w zimie kto wie, czasu wolnego będzie więcej. Na zrobienie tego potrzebowałem 13 godz. następny pewnie połowa z tego,wszystko ustawione,program napisany, zresztą nikt mi go nie skasuje W tym tygodniu musze jeszcze nad jakąś prostą klamerką popracować i oczywiście pasek jakiś wymyślić. Tak czy inaczej bardzo dziękuje za miłe słowa , znaczą bardzo wiele dla mnie Puki co klamerka taka nasza A i troche swieci Sent from my iPhone using Tapatalk Wow! Co za efekt!Ja też biorę w razie czego 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2336 Napisano 11 Czerwca 2018 Piotrek39 efekt końcowy śwetny,raz jeszcze, gratulacje.Jakieś uszczelki są w zegarku? Na deszcz będziesz ?Nie ma lipy , pod deklem o-ring .7 mm , szkło na jakimś specjalnym silikono-kleju wklejone w dodatku otwór pod szkło bardzo pasowane (praski zegarmistrzowskiej musiałem użyć ) a koronka zakręcana , producent podaje że wytrzymuje up to 200 m. Stalowa to co widać to taki kower prze zemnie zrobiony ( właściwa jest w nim ) masz głowę i ch...j to kombinuj jak przy okazji testowania zaworów które robimy , wrzucę go do środka ( jest wodą napełniony i ciśnienie musi wytrzymać ok 15 atm ) zobaczymy Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7756 #2337 Napisano 11 Czerwca 2018 Daj instrukcję, plizzz!Na początek trzeba Stary akumulator, z którego wylewamy do słoika trochę elektrolitu. Potem niepotrzebną ładowarkę do telefonu. Cześć z wtyczką do telefonu obcinany i podczepiany do uciętych kabelków dwa druty aluminiowe, jednym z nich owijamy kopertę s drugi pozostaje swobodny. Oba druty ( jeden z kopertą) umieszczamy w słoiku z kwasem z akumulatora tak by się nie dotykały i aby koperta była cała zanurzona. Ładowarkę włączamy do gniazdka. Jeśli koperta zamiast pozbywać się chromu zaczyna pokrywać się aluminium z drugiego druta, ładowarkę należy włożyć do gniazdka odwrotnie 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2338 Napisano 11 Czerwca 2018 Dzięki panie . Mam tyle chromiakow ze na pewno będę coś kombinował 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #2339 Napisano 11 Czerwca 2018 tank /klikać/ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #2340 Napisano 11 Czerwca 2018 Tank świetny , ale skórka zaje...ta Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #2341 Napisano 11 Czerwca 2018 Piotrek39 tym większe gratulacje!!! Ja oczywiście piszę sie na limitkę grupową!!! Pozdro. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #2342 Napisano 11 Czerwca 2018 Nowe majtki, należały mu się Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #2343 Napisano 11 Czerwca 2018 Abir, nie ma fotki... I żeby nie na pusto: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #2344 Napisano 11 Czerwca 2018 Ten Vostock to jest gigant, a kolory łał U mnie są. Znów coś z tapatalkiem się dzieje. Powinno zdjęcie niedługo wrócić Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #2345 Napisano 11 Czerwca 2018 Dzięki.A fotkę teraz widzę. Fajna skóra. Kto uszył? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8204 #2346 Napisano 11 Czerwca 2018 Nasz gripen oczywiście , od dłuższego czasu szyję tylko u niego. Jest otwarty na pomysły i nie boi się wyzwań Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2347 Napisano 11 Czerwca 2018 Dzięki.A fotkę teraz widzę. Fajna skóra. Kto uszył?Nawet mu fajnie na tej gumie. Zgniła zieleń , to byłby dopiero miód .Nasz gripen oczywiście , od dłuższego czasu szyję tylko u niego. Jest otwarty na pomysły i nie boi się wyzwań Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaFaktycznie , świetnie wyglada na tym pasku . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2348 Napisano 12 Czerwca 2018 . 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Epistofeles 5 #2349 Napisano 12 Czerwca 2018 (edytowane) to może jakaś odskocznia od nurków Edytowane 12 Czerwca 2018 przez Epistofeles 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #2350 Napisano 12 Czerwca 2018 Odświeżający powiew pilota powiadasz ? Czemu nie ! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach