Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Slaw

Brąz i miedź .... :)

Rekomendowane odpowiedzi

No tak, ale ta bransoleta jest z zupełnie innej bajki. Nie robią gdzieś kajdanów z brązu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zielone nato strap w drodze.

If your watch is not ticking I will make it tock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A u mnie tymczasem...

36689475644_453621c9ed_c.jpg 

[ Dodano: 2017-09-30, 00:13 ]
Pani odebrała i myślała, że to damka... :D  W sumie nieco racji miała, bo pasiorek mocno krótkawy na moją witkę się okazał.

36728351103_80a3d29a85_c.jpg 

[ Dodano: 2017-09-30, 00:20 ]
no, ale jak się dowiedziałem, że jest... To urwałem się z roboty i trafił natychmiast gdzie należy (może to nie jego naturalne środowisko, ale o latających żabach też słyszałem)

37133147870_bd27198ed4_c.jpg 

[ Dodano: 2017-09-30, 00:25 ]
i tak kilka kursów "góra - dól" zrobił w towarzystwie kolegi z innej branży:

37390247491_66e0b32900_c.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Graty Thomas

Niech się nosi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez piotrek39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i dotarł braciszek. 

Braciszek lepszy, bo bez daty, osłona koronki fajniejsza, tylko pasek mogli zachować z poprzedniego, a tu poszli na łatwiznę. Ale i tak zazdroszczę parki...

No i dzięki, kolego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak...mi podchodzą obydwa i to bardzo tylko czy potrzebna mi dwa prawie że takie same zegarki? Nie wiem. Może jednego ożenię Narazie cieszą bardzo.

A jak oceniasz Froggy ? Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii. Jest inny niż moje trochę kolekcje by urozmaicił

Edytowane przez piotrek39

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wielu dniach poszukiwań znalazłem zegarki z 2002 roku - tylko wtedy wszyscy tylko 316L ( kur...a wyprzedziłem epokę :D )

22154727_382790768790966_201355066856377

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak...mi podchodzą obydwa i to bardzo tylko czy potrzebna mi dwa prawie że takie same zegarki? Nie wiem. Może jednego ożenię Narazie cieszą bardzo.

A jak oceniasz Froggy ? Bardzo jestem ciekaw Twojej opinii. Jest inny niż moje trochę kolekcje by urozmaicił

Sprzedasz jednego, drugiemu będzie smutno... Parka zawsze lepiej się chowa :) Popatrzałem sobie na nie dość długo i oba mają w sobie to coś. Młodszy więcej w sobie, starszemu pasek mocno pomaga.

Żabol:

Łał!!! Wszystko Łał!!! Tarcza, indeksy, sekundnik, klamerka, dekiel, kolor, żabucha...

Ale po chwili in minus:

W sumie niewielki rozmiar (minus relatywny, jak dla kogo),

Damskiego rozmiaru pasek (kolejny minus relatywny),

I bezel nie świeci!!! (minus jak stąd do Raciborza), ale mam go jeszcze na gwarancji, więc napiszę do producenta, że się zepsuł.

Jest super, ma u mnie dożywocie, chłopaki włożyli w niego całe serce i zdolności, jest piękny! Żeby nie zepsute podświetlenie bezela byłby idealny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedasz jednego, drugiemu będzie smutno... Parka zawsze lepiej się chowa :) Popatrzałem sobie na nie dość długo i oba mają w sobie to coś. Młodszy więcej w sobie, starszemu pasek mocno pomaga.

Żabol:

Łał!!! Wszystko Łał!!! Tarcza, indeksy, sekundnik, klamerka, dekiel, kolor, żabucha...

Ale po chwili in minus:

W sumie niewielki rozmiar (minus relatywny, jak dla kogo),

Damskiego rozmiaru pasek (kolejny minus relatywny),

I bezel nie świeci!!! (minus jak stąd do Raciborza), ale mam go jeszcze na gwarancji, więc napiszę do producenta, że się zepsuł.

Jest super, ma u mnie dożywocie, chłopaki włożyli w niego całe serce i zdolności, jest piękny! Żeby nie zepsute podświetlenie bezela byłby idealny.

Zabol nie ma lumy na bezelu. Osobiście nie spotkałem sie z takim egzemplarzem

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A właśnie, że ma... Zapytałem u źródła. Ma lumę, ale cieniutko i wąskie cyferki na bezelu powodują, że kiepsko się naświetla i kiepsko też świeci. Sprawdzałem, jak strzelić fleszem to coś tam łapie...

http://www.czwarty-wymiar.pl/viewtopic.php?t=28493&start=1380

Alamo się wypowiedział jednoznacznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skusiłem się :)

teraz czekam, czekam, czekam......

post-92558-0-71067800-1507022319_thumb.jpg

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde, ja też na San Martina jeszcze czekam... Nurki, tu chyba wpław do nas podróżują...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapowiada sie ciekawie. Ciekawie rozwiązanie umiejscowienia koronki.

Ktory kolor wybrałeś ?

Z zieloną tarczą

Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka

Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał być maranez albo tc9, jednak jakaś siła skłoniła mnie by kliknąć tego wariata . Już w tym roku nie miałem nic kupować, ale dostawa jest na 2018,wiec jakbym kupował z przyszłorocznego budżetu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Miał być maranez albo tc9, jednak jakaś siła skłoniła mnie by kliknąć tego wariata . Już w tym roku nie miałem nic kupować, ale dostawa jest na 2018,wiec jakbym kupował z przyszłorocznego budżetu

Sprytnie ;). I wybór tez dobry , chociaż z niebieska tarcza tez wyglada git.

Masz jakiegoś linka z namiarami ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ładny, taki lekki wizualnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-65121-0-54766700-1507058536_thumb.jpgPracuje nad druga koperta, zadziwia mnie co znajduje w moich szufladach ze zlomem naprzyklad tem bezel lol

If your watch is not ticking I will make it tock

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po wielu dniach poszukiwań znalazłem zegarki z 2002 roku - tylko wtedy wszyscy tylko 316L ( kur...a wyprzedziłem epokę :D )

Robiłeś go sam od podstaw ? Ciekawie wyglada. Prosta maszyna idealna na biurko :)

Edytowane przez DawPi
Nie cytujemy zdjęć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi