Gość fidelio #3476 Napisano 27 Września 2018 A ja tego Zelosa chcę puścić do ludzi jakoś mi nie podszedł , może temu że mały Sent from my iPhone using TapatalkZ mojej perspektywy rozmiar jest idealny - ok. 48 mm L2L, bo to w zasadzie max, gdy chodzi o mój "drwalski" nadgarstek Mogę go porównać z A1 brass, którą kiedyś miałem i z mojej perspektywy wygląda to tak, że Zelos jest nieco bardziej proporcjonalny, bo jednak A1, przy takiej samej średnicy koperty (42 mm) miała L2L 46 mm i była bardziej "pękata". Na pewno Zelos jest bardziej w typie "blink", z uwagi na to, że koperta jest częściowo polerowana, czego w A1 absolutnie nie było. W tym kontekście A1 była bardziej "tool", choć nie ukrywam, że mi bliżej do "blink". Koperta Zelosa jest na pewno bardziej wysublimowana, raz właśnie z uwagi na połączenie powierzchni polerowanych ze szczotkowanymi, a dwa z uwagi choćby na ciekawy profil boczny koperty tego zegarka. W pakiecie z Zelosem guma (z mojej perspektywy zupełnie pomijalna) i bardzo dobrej jakości skórzany pasek Horween (miękki, gruby i bardzo dobrze się układający). Bez wątpienia w a1 jest lepsza luma Na razie to tyle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3477 Napisano 27 Września 2018 Powitoł Pasuje do swetra, więc chyba zostanie ;-)Fajny. Gdyby niebieski miał też bezel w takim kolorze, to bym brał niebieskiego. Spatynowany, na jakimś pomarańczowym pasku wyglądałby zabawowo A ja tego Zelosa chcę puścić do ludzi jakoś mi nie podszedł , może temu że mały Skrzywiony rozmiarowo Pan jesteś @krupik - nie wytrzymałeś? Jak ten bezel tam się montuje? Fajne ceramiczne bezele do seiko z lumą widziałem 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3478 Napisano 27 Września 2018 Skrzywiony rozmiarowo Pan jesteś Znaczy się z perspektywy konusa? Bo jam go znam, to po prostu wyrośnięty chłop... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #3479 Napisano 27 Września 2018 A ja tego Zelosa chcę puścić do ludzi jakoś mi nie podszedł , może temu że mały Sent from my iPhone using TapatalkPoka poka którego dokładnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3480 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Fidelo Blink to tylko na początku Porcelanowy Nie da się ukryć , konusy tak mają oczywiście nie tyczy się tylko zegarków samochodów też Kwiatek Taki sam co fidelo , teraz w pracy jestem. Fotki mogę wrzucić jutro. Na ręce miałem może 5 razy i to bardziej do zdjęcia Sent from my iPhone using TapatalkZnaczy się z perspektywy konusa? Bo jam go znam, to po prostu wyrośnięty chłop... Tak , wychowany na stejkach i czekoladzie , dlatego też w brązach siedzę I rzeby nie na pusto garniturowiec też niby 42 mm ale to już inna bajka Edytowane 27 Września 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3481 Napisano 27 Września 2018 FideloBlink to tylko na początku Liczę na to, że to tylko na początku tab będzie wyglądać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3482 Napisano 27 Września 2018 Liczę na to, że to tylko na początku tab będzie wyglądać Super , że jesteś tego świadom Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3483 Napisano 27 Września 2018 Super , że jesteś tego świadom Sent from my iPhone using TapatalkTo nic nadzwyczajnego, skoro wcześniej miałem Armidę A1 brass, na której czas zdążył już odcisnąć swoje piętno. Liczę na to, że i w tym przypadku tak właśnie się stanie ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3484 Napisano 27 Września 2018 Zgadza się , ale do pięknie wypolerowanej , jak nowej już nie wrócisz chyba , że będziesz polerować Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #3485 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Zgadza się , ale do pięknie wypolerowanej , jak nowej już nie wrócisz chyba , że będziesz polerować Sent from my iPhone using TapatalkNie mam zamiaru polerować, bo inaczej jaki byłby fun z posiadania zegarka w takiej kopercie? :-) Edytowane 27 Września 2018 przez fidelio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3486 Napisano 27 Września 2018 Patrz Piotr, wykrakałeś. Dzisiejszy listonoszJeszcze w foliach Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3487 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Patrz Piotr, wykrakałeś. Dzisiejszy listonoszJeszcze w foliach Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaBrawo Ty !!! Jaki to rozmiar ? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 28 Września 2018 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3488 Napisano 27 Września 2018 42 mm, nie zawiodłem się. ale na razie nie mogę się nim nacieszyć. musi trochę poleżeć w konspiracji teraz czekać tylko na wygląd jak twój. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3489 Napisano 27 Września 2018 Super Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3490 Napisano 27 Września 2018 Gratulacje Helsona. To fajny zegar. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ravraj 136 #3491 Napisano 27 Września 2018 42 mm, nie zawiodłem się. ale na razie nie mogę się nim nacieszyć. musi trochę poleżeć w konspiracji teraz czekać tylko na wygląd jak twój.żona? Rozumiem ze przyczyniłem sie do dekonspiracji Helsona poprzez nabycie zalegających zegarów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3492 Napisano 27 Września 2018 Absolutnie nie, mam ich trochę więcej i żona już nie zauważa jak coś wyjdzie z domu. Ale bardzo dobrze widzi coś nowego. . Więc zachowuję się poprawnie politycznie i chowam nowość na jakiś czas. One robią podobnie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaGratulacje Helsona. To fajny zegar.Podziękował Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3493 Napisano 27 Września 2018 42 mm, nie zawiodłem się. ale na razie nie mogę się nim nacieszyć. musi trochę poleżeć w konspiracji teraz czekać tylko na wygląd jak twój. Graty malucha! Ściemnij, że ode mnie pożyczyłeś do przymiarki i możesz odkupić za pół ceny bo dla mnie za mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3494 Napisano 27 Września 2018 Graty malucha! Jak to jest maluch to jak wypada moja 40stka? Na szczęście są jeszcze mniejsze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8435 #3495 Napisano 27 Września 2018 Tomek, scenariusz z kolegą z sąsiedztwa trzymam na naprawdę mision imposible .Ale pamiętam o tym, że możesz się położyć Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaJak to jest maluch to jak wypada moja 40stka? Na szczęście są jeszcze mniejsze Dla Tomka 42mm to jak dla nas obrączka ślubna Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3496 Napisano 27 Września 2018 (edytowane) Jak to jest maluch to jak wypada moja 40stka? Na szczęście są jeszcze mniejsze Strach pomyśleć moja ma 38 lat jeszcze dwa lata o też się zacznę pewnie za młodszymi oglądać Sent from my iPhone using TapatalkAbsolutnie nie, mam ich trochę więcej i żona już nie zauważa jak coś wyjdzie z domu. Ale bardzo dobrze widzi coś nowego. . Więc zachowuję się poprawnie politycznie i chowam nowość na jakiś czas. One robią podobnie Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaPodziękował Wysłane z mojego 6055P przy użyciu TapatalkaMoja nie ma szans by się kapnąć , mam ich już za dużo ale zawsze działa to : A widziałaś nowy koralik z Pandory ? Popatrz wystawili na sale. Zawsze jakieś zdjęcie mam w telefonie , na moją to działa zresztą sam niewiem ile ich ma i czy czasem nie jest nowy Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 28 Września 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3497 Napisano 27 Września 2018 Jak to jest maluch to jak wypada moja 40stka? Na szczęście są jeszcze mniejsze Tak, jak Abir napisał... Dla mnie od 42 w dół wszystko to damki... Ale to subiektywny punkt widzenia, lubię odważniki. Strach pomyśleć moja ma 38 lat jeszcze dwa lata o też się zacznę pewnie za młodszymi oglądać Jesteś mistrzem falandyzacji. Poległem normalnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3498 Napisano 27 Września 2018 Strach pomyśleć moja ma 38 lat jeszcze dwa lata o też się zacznę pewnie za młodszymi oglądać Uśmiałem się. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3499 Napisano 27 Września 2018 Uśmiałem się. Ale to nie żart skądś się bierze powiedzenie „rycząca czterdziestka „ i jakoś się skojarzyło a zarazem pojawił się strach w oczach Sent from my iPhone using TapatalkTak, jak Abir napisał... Dla mnie od 42 w dół wszystko to damki... Ale to subiektywny punkt widzenia, lubię odważniki. Jesteś mistrzem falandyzacji. Poległem normalnieKuźwa niewiem czy niezostałem obrażony musze słowo w słowniku poszukać ja prosty człowiek jestem , a Ty do mnie tak mądrze rozmawiasz Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3500 Napisano 28 Września 2018 Panowie , niewiem czy to ważne , ale to chyba dobra cena https://www.pontvswatch.com/purchase-1 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach