Gość Kwiatek #3726 Napisano 15 Października 2018 Chopaky weźta się ogarnijta przecież Mateusz sam szyje paski 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3727 Napisano 15 Października 2018 Dobre akcja z mkleather:))) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Repsak 301 #3728 Napisano 15 Października 2018 to my dopy dali 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3729 Napisano 16 Października 2018 (edytowane) Pasek zmień Mi baaardzo przypadł do gustu. Tym bardziej, że zaczyna łapać kolor już po paru dniach.Pasek zajefajny się chłopie rozwijasz A żeby nie na pusto to takie coś trza mieć fantazje i dystans do siebie ???? Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 16 Października 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3730 Napisano 16 Października 2018 Fajny robak a kto robił tarczę? No i żeby nie na pusto to poświęcimy. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3731 Napisano 16 Października 2018 (edytowane) Powitoł jak kupowałeś za tańsze pieniądze niż standardowo to nie dają takich pasków. dają tylko przy preorder lub przy pełnej cenie. nie powinieneś się gniewać na nich. z drugiej strony przy ogłoszeniu zawsze jest napisane co dają, jakie i ile pasków. może nie doczytałeś?Pełną cenę płacił za cały komplet "co fabryka dała" ino z promocją A jednak, staną na wysokości zadania. Takie info dostałem :No i gitaresku Szkoda, że z obsuwą, ale dobrze, że wyjaśnione. Pasek zmień Mi baaardzo przypadł do gustu. Tym bardziej, że zaczyna łapać kolor już po paru dniach.JołkiPołki,jest agresywny bling Rozglądam się za jakimś czerwonym hornbackiem ale na razie mnie ceny przewracają. Żeby nie na pusto: Przepraszam,że takie nico w dodatku nie zegarkowe. Sternika mi Żona zabrała. Faktycznie chce czekać do mojej 40tki... Edytowane 16 Października 2018 przez porcelanowy 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Błyskawiczny 35 #3732 Napisano 16 Października 2018 Ciekawe wskazówki w tym chrząszczu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dyba 6 #3733 Napisano 16 Października 2018 Na szybko zdjęcie, bo dużo zajęć. Chyba się polubimy.Pasek do wymiany, sztywny i taki na styk, na długość.Ale nad tym już "pracuję" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8427 #3734 Napisano 16 Października 2018 Hej Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3735 Napisano 16 Października 2018 Ciekawe wskazówki w tym chrząszczu.One second closer, masz blisko bo polskie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3736 Napisano 16 Października 2018 Nowa tarcza no i koperta ręcznej roboty. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krupik 17 #3737 Napisano 16 Października 2018 One second closer w ogóle ma ciekawe projekty i części do skx'a i vostoka chybatylko ceny już mniej ciekawe niestety Piotr K. - koronka wypas, ale całościowo wygląda to spoko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3738 Napisano 17 Października 2018 No, z tą koronką to przegiąłeś... Znaczy się imo mniejsza nieco by się zdała. I wskazówki rybie szkieleciki i miód będzie. Niesamowity jest ten projekt. I żeby nie na pusto, przez 3 dni tak: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8427 #3739 Napisano 17 Października 2018 Tego Stenka to bym nosił na kostce i miałbym luz... A ja pozbylem się wszystkich TC9, i to był chyba błąd. Chcąc to naprawić wpadł mi w ręce chyba najfajniejszy diver tej marki, niebieska tarcza i grube wskazówki Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3740 Napisano 17 Października 2018 Fajny żółwik! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3741 Napisano 17 Października 2018 Gratki żółwika ????A koronka w nim zakręcana ? Kto jeszcze czeka na Makare ? Do końca miesiąca mają być wysłane a i Bob się pośpieszył i na dniach ma być po 15 tym miał być wysłany I żeby nie na pusto Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3742 Napisano 18 Października 2018 Co na to powiecie ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3743 Napisano 18 Października 2018 Super,zobaczymy jak ze zgnilkiem bedzie wygladalo ? 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8427 #3744 Napisano 18 Października 2018 Koronka zakrecana. Czekam i na makare i na Boba Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3745 Napisano 18 Października 2018 Piotrek, klamerkę daj tą pooraną, będzie super pasowała do paska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3746 Napisano 20 Października 2018 Nudziłem się w pracy i trochę krawędzie podszlifowalem zgniłkowi. Sent from my Moto G (4) using Tapatalk 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #3747 Napisano 20 Października 2018 Te wskazówki za każdym razem kładą mnie na łopatki... Czy już pytałem, gdzie to się kupuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 695 #3748 Napisano 20 Października 2018 Z Filipin zapomnialem sprawdze i dam znac. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #3749 Napisano 20 Października 2018 Taki produkt to koledzy widzieli? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8427 #3750 Napisano 20 Października 2018 niezły młotek, trochę zużyty i niebezpieczny takie zestawienie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach