piotrek39 3574 #3776 Napisano 24 Października 2018 Bez sekundnika to kwarc Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof23 25 #3777 Napisano 24 Października 2018 Tak wiem ze to bateryjka, ale taki akurat sie pojawił na aukcji a bardzo spodobał mi się styl tych zegarków. P.s. piotrek39 to przez twoje fotki . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3778 Napisano 24 Października 2018 Spokojnie , to że to bateria nic nie ujmuje temu zegarkowi jest wygodny , lekki tylko pasek oryginalny troche do bani graty nabytku U mnie dziś patrkjotycznie Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof23 25 #3779 Napisano 24 Października 2018 Fakt pasek ciut sztywny, przeszukam bazarek moze trafie cos ciekawego. A tak na przyszłość czy jakby mnie nabrała ochota da się do niego w miare bezproblemowo wsadzić automat ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3780 Napisano 24 Października 2018 Mam i ja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3781 Napisano 24 Października 2018 Fakt pasek ciut sztywny, przeszukam bazarek moze trafie cos ciekawego. A tak na przyszłość czy jakby mnie nabrała ochota da się do niego w miare bezproblemowo wsadzić automat ???Myśle że bez problemu Tomek Fajny zegar Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3782 Napisano 24 Października 2018 TomekFajny zegar Sent from my iPhone using Tapatalk Stworzony na moją rękę. Nawet gumę już do niego znalazłem, klamerka amerykańsko-chińsko-polska, a pasek póki co taki, bo ten czarny z czaszkami nie do końca mi podpasował: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3783 Napisano 24 Października 2018 Ten fajnie wygląda Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3784 Napisano 24 Października 2018 No! I jest gruby przy teleskopie na tyle, że wypełnia przestrzeń do samej koperty. Na razie zostaje, bo i kolorystycznie mi się podoba 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3785 Napisano 24 Października 2018 Kawał odważnika... Jakby tak dostał kajdan to... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3786 Napisano 24 Października 2018 No musi być gruby , ten ma 5-5.5 mm grubości i wyrównuje się z uszami Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3787 Napisano 24 Października 2018 Zastanawiam się jeszcze nad lumą na tarczy, ale boję się, że jak naciapam to zepsuję. Na tej mojej to nie ma za bardzo jak nałożyć, żeby nie zburzyć całości... Chyba jednak nie, niech zostanie jak jest. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3788 Napisano 24 Października 2018 Właśnie zastanawiałem sie z Piotrem , niema bardzo jak Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3789 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Bardzo fajny pasek. Tarcza u mnie zostaje jaka jest, tak mi się podoba i nie zmieniam. Miałem iść spać, ale miedziak mi teraz spokoju nie daje Edytowane 24 Października 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3790 Napisano 24 Października 2018 (edytowane) Zastanawiam się jeszcze nad lumą na tarczy, ale boję się, że jak naciapam to zepsuję. Na tej mojej to nie ma za bardzo jak nałożyć, żeby nie zburzyć całości... Chyba jednak nie, niech zostanie jak jest.wstaw lume w otwory srubek ? zawsze mozesz wydlubac jak bedzie nie tak ja parzylem na te czaszki i jakos nie moglem tam lumy zgrac przez te rzymskie numery Edytowane 24 Października 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3791 Napisano 25 Października 2018 Peter dzięki! Przetestuję Twój pomysł! Ale na razie nie mogę się jeszcze nacieszyć tak, jak jest! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3792 Napisano 25 Października 2018 Powitoł Peter dzięki! Przetestuję Twój pomysł! Ale na razie nie mogę się jeszcze nacieszyć tak, jak jest!Według mnie i wydaje mi się ten zestaw można tylko zepsuć 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 9121 #3793 Napisano 25 Października 2018 no gratulacje się należą:dla Piotra za produktdla Tomka, że ma zegarek który mu odpowiada bo to wybredny klientna dużym nadgarstku ten handmade watch wygląda prawidłowo. graty chłopaki 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3794 Napisano 25 Października 2018 Piotrek39 .... SZACUN!!!!!!!! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3795 Napisano 25 Października 2018 Klamra dostała wysoki połysk... A ponieważ stworzyła ich ta sama ręka, więc niech się teraz starzeją razem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3796 Napisano 25 Października 2018 Super wyszla ta klamerka .no i bracia sie spotkali jeden troche brudny bo pracowal ciezko,wiem wiem paski sa nie na tych zegarkach 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7666 #3797 Napisano 25 Października 2018 Krezus... Im dłużej obcuję z Renegatem, tym bardziej doceniam jakość wykonania. Powala na kolana fakt, że wszystkie krawędzie są idealnie wykończone. To znaczy, że oczy nie widzą fazowania, ale palcem czuje się, że nie są ostre... To zawsze mnie trochę osłabiało w innych zegarkach i poprawiałem ten stan iglaczkami. W Steinharcie na ten przykład tak było. W ogóle jest cała masa smaczków, jak koronka idealnie w płaszczyźnie protektora, delikatna fazka na uszach od zewnętrznej strony na wysokości dziury na teleskop. I ogólnie uszy i koperta są super wyprofilowane, Niesamowite, ale na razie nie znalazłem jeszcze niczego, co bym zmienił... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3798 Napisano 26 Października 2018 Krezus... Im dłużej obcuję z Renegatem, tym bardziej doceniam jakość wykonania. Powala na kolana fakt, że wszystkie krawędzie są idealnie wykończone. To znaczy, że oczy nie widzą fazowania, ale palcem czuje się, że nie są ostre... To zawsze mnie trochę osłabiało w innych zegarkach i poprawiałem ten stan iglaczkami. W Steinharcie na ten przykład tak było. W ogóle jest cała masa smaczków, jak koronka idealnie w płaszczyźnie protektora, delikatna fazka na uszach od zewnętrznej strony na wysokości dziury na teleskop. I ogólnie uszy i koperta są super wyprofilowane, Niesamowite, ale na razie nie znalazłem jeszcze niczego, co bym zmienił...To jest prawda niby krawedzie sa ostre ale nie ,mialem ten sam problem z paroma innymi zegarkami pilnikiem diamentowym musialem ostre krawedzie stepic tu wszystko Piotrek zrobil i wypolerowal SUPER !Kiedys mu wspomnialem ze garda jest troche zagruba ale jak ja musialem je wszystkie zkrecic to tak teraz jak mam jeden to jest ok . 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3799 Napisano 26 Października 2018 No coż Niewiem co powiedzieć Dzięki za miłe słowa ? Nie bardzo jestem przyzwyczajony do tylu komplementów naraz Jak by mi ktoś rok temu powiedział , że zbuduje jakiś zegarek to pokazał bym mu kółko na czole A tu takie jaja coż , raz w to wejdziesz to trudno wrócić to wciąga jak narkotyk już trzeci projekt a w głowie następny gotowy MASAKRA Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr K. 696 #3800 Napisano 26 Października 2018 (edytowane) Miedziak (ten ostatni od prawej) bo tak go ochrzcilem potrzebuje lepszej tarczy sprawdze co mam na skladzie lol . Edytowane 26 Października 2018 przez Piotr K. 0 If your watch is not ticking I will make it tock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach