piotrek39 3574 #3851 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Lej na klamrę i syp solą 15 min i gotowe Tylko posyp delikatnie , nie z łyżeczki Sent from my iPhone using Tapatalk@piotrek39 szybko działasz No wytrzymać nie moglem , tak mi się pomysł spodobał Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 30 Października 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #3852 Napisano 30 Października 2018 Thomas, wszystko się zgadza, reakcja zachodzi prawidłowo Im dłużej trzymasz tym trudniej później ten nalot zedrzeć. Żeby nie na pusto - niebieski meteoryt na niebieskiej kroko-krowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3853 Napisano 30 Października 2018 Tak to powinno wyglądać , możesz inny kolor uzyskać bo twój brąz inny niż mój zegarek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3854 Napisano 30 Października 2018 Kurde, ale to gówno daje po gałach... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3855 Napisano 30 Października 2018 Doszedł z HK. Bob Wellson Superbronzo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3856 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) O ku....wa , jakie wrażenia ? Ja jeszcze czekam Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 30 Października 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3857 Napisano 30 Października 2018 O, fajny! A jak z rozmiarem? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7629 #3858 Napisano 30 Października 2018 Teraz jestem zadowolony: Piotrek dzięki! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3859 Napisano 30 Października 2018 Jest moc Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3860 Napisano 30 Października 2018 Niezłe laboratorium Łał, już masz Boba! Mój planowany jest na piątek.A makara się też obudzila Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #3861 Napisano 30 Października 2018 Ten Bob jakiś taki za ładny na brąziaka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3862 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) pierwsze wrażenia : o kurw..jak wielki...ciężki..no jest duży . Ładny - wykonanie naprawdę robi wrażenie solidnego. Ktoś powiedział za ładny na brąziaka - już łapie patynę i za chwilkę nie be∂zie wcale ładny...a jak się nie postara sam to mu pomogę aby zbrzydł. Taki błyszczący nie pasuje mi do niczego .W zestawie pudełko i....czarny skórzany pasek, brązowa klamra z logowaniem. Jak na dzisiaj to podoba mi się bardzo. NIESAMOWICIE ŚWIECI .Wyjąłemz pudełka czyli z ciemności i od razu luma na maxa. Naprawdę extra wrażenie.Ma fajne WYPUKŁE szkiełko jak w łodzi podwodnej ale delikatnie wypukłe.MOja reka to prawie 19 cm i powiem że dla mnie jest wygodny.Taki nawet w sam raz. Jednak jest gruby i robi cięzar tego zegarka...FAAJNY...jestem zadowolony .Czekam jeszcze na Gruppo Gamma i zobaczymy który zostanie. Jednego będę musiał oddać ale zdecyduję potem .Z HK szedł 3 dni DHLem...dopłata do cła 341 zł Edytowane 30 Października 2018 przez Maxim 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3863 Napisano 30 Października 2018 (edytowane) Super Do bani macie z tym cłem To 100 $ więcej za zegar Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 30 Października 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #3864 Napisano 30 Października 2018 Powitoł SuperBronzo świetny Strasznie mi się takie bezele podobają. Dobrze jednak, że dałem se spokój z racji rozmiaru. Przytłoczyłby mi mój lich rozmiar Więcej zdjęć poproszę w razie możliwości. 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3865 Napisano 30 Października 2018 kurcze, jeszcze nigdy nie zapłaciłem tyle cła za zegarek. oni chyba wpisują pełną cenę w dokumenty to na piątek muszę skołować te 100$ 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3866 Napisano 30 Października 2018 po mojemu to chyba wpisali ostatnie dolarki tylko. Może Ci się upiecze .Co do zdjęć to mój juz jest zamknięty z wodą z morza martwego i mam nadzieje , że przestanie tak świecić sie jak psu jaja. NIe wiem co tam z tego brązu wyjdzie z takich oparów. Może nic...Abir zrobi na bank na swoim nadgarstku piękne jakieś . 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yokaszin 31 #3867 Napisano 30 Października 2018 Witajcie , mogę u kogoś nabyć klamerkę wykonana z brązu ? Szukam do mojego BOLDRA Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maxim 49 #3868 Napisano 31 Października 2018 minął jeden dzień...juz "rdzewieje".. 0 "...nóż przy szyi skruszy nawet najtwardszy imidż..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3869 Napisano 31 Października 2018 Kawał zegara sie doczekać nie mogę Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3870 Napisano 31 Października 2018 (edytowane) Poza tym szczere gratulacje wszystkim nowych nabytków. Edytowane 31 Października 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3871 Napisano 31 Października 2018 Sław również gratuluję bobkaMila niespodzianka. Zamiast w piątek DHL dostarczył już dziśChyba nazwę go Cygan, bo świeci tym polerowanym brązem, że ho ho. Pierwsze wrażenie super. Tylko znów trzeba dać robić pasek, ten czarny taki bez ikry, bez kochones Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3872 Napisano 31 Października 2018 Tobie również gratki. Fakt , zegar robi pierunskie wrażenie na żywo ! Jednak profil koperty moim zdaniem zapożyczony z Fifty Fantoms a bezel to Yachmaster . Wszystko jednak ładnie zgrane Pasek...lipa! 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #3873 Napisano 31 Października 2018 Graty wielkie ale Bobów sie narobiło Sławek , jaka tarcza w twoim ? Bo ciężko rozróżnić Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8416 #3874 Napisano 31 Października 2018 Bezel chyba szczotkowany, tylko cyfry polerowane. Sądzę że z czasem to ładnie zajdzie syfem Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #3875 Napisano 31 Października 2018 Graty wielkie ale Bobów sie narobiło Sławek , jaka tarcza w twoim ? Bo ciężko rozróżnić Sent from my iPhone using TapatalkZieluny I cieszę się ze na taki się właśnie zdecydowałem . A obawy były , oj były 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach