Thomas666 7628 #5101 Napisano 2 Czerwca 2019 Ło, Panie tarcza jekby żewcem z mojego Renegata wyjęta... A te minimini super wyszły! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #5102 Napisano 2 Czerwca 2019 Ło, Panie tarcza jekby żewcem z mojego Renegata wyjęta... A te minimini super wyszły!Nie dziwie się wyboru jeśli chodzi o tarcze , bo to fajna tarcza jest Żona zadowolona , choć tarcza w mini nie jest jeszcze ta , którą wymyśliła jej tarcza jest w tym momencie u pewnego fajnego kolegi a druga koperta już przygotowana wczoraj została ukończona A żeby nie na pusto Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5103 Napisano 2 Czerwca 2019 41 mm wysokość 10 mm L2L 45 mm mini Grzmot Super jest, ma świetne proporcje i ta tarcza damast też bardzo fajna. Żeby nie na pusto, San Martin: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5104 Napisano 5 Czerwca 2019 kusisz tym san martin. czasem oglądam je sobie i jest kilka modeli które chętnie widziałbym u siebie. z pewnością model z tą tarczą.fajniutki@piotrek39 bardzo ładnie, linia minimini to chyba dobra droga @Thomas666 jak postępy? 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #5105 Napisano 5 Czerwca 2019 tarcza się maluje, czekam na koronkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #5106 Napisano 5 Czerwca 2019 Jak zwykle , nie pozostaje mi nic innego jak panom bardzo podziękować za miłe słowa. Zawsze to jakoś działa pozytywnie i budująco Aby nie na pusto dziś w tym śmigam Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Normad 19 #5107 Napisano 6 Czerwca 2019 Fajne te zegarki Robisz!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #5108 Napisano 6 Czerwca 2019 Bry!U mnie tak od poniedziałku na roboczo: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5109 Napisano 6 Czerwca 2019 To ja dziś bujam się z tym 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
porcelanowy 938 #5110 Napisano 6 Czerwca 2019 Powitoł U mnie szykuje się robota Przyszły klamry (kolor nie całkiem jak w ogłoszeniu ) odkopałem aktówkę, będzie szyte Klamry w sumie w ogóle nie pasują kolorem, ale na razie muszą styknąć 0 porcelanowy: Nóż to Narzędzie => ntn.knives.pl Z pamiętnika strapmakera amatora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5111 Napisano 6 Czerwca 2019 Klamry w sumie w ogóle nie pasują kolorem, ale na razie muszą styknąć Jak sikor trochę już spleśnieje to będzie identyko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5112 Napisano 6 Czerwca 2019 Podwójny post, ale w słusznej sprawie Helson i Armida mają zniżkę 15% przez najbliższe dwa dni. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #5113 Napisano 6 Czerwca 2019 Siemka czy spotkaliście się z problemem zielonego nadgarstka od sprzączki z brązu? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5114 Napisano 6 Czerwca 2019 od koperty tak, ale to chyba wszystko jedno 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #5115 Napisano 6 Czerwca 2019 I jest na to jakiś sposób? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5116 Napisano 6 Czerwca 2019 myć ręce? założyć inną klamrę?przyzwyczaić się?oczywiście nie każdy brąz brudzi. ja miałem ten problem tylko z jedną marką. inne nie farbują 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bujman 4 #5117 Napisano 6 Czerwca 2019 Ciekawe klamrę zmienię, eterna tak ma no nic dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5118 Napisano 6 Czerwca 2019 są tu koledzy co mają eternę z brązu. przeszukaj wątek, wstawiają zdjęcia co jakiś czas. zapytaj ich bezpośrednio.może też jest to kwestia PH skóry, potu i takiej indywidualnej reakcji ręki na brąz i odwrotnie 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5119 Napisano 6 Czerwca 2019 John Lee od Cobry zrobił taki projekt. Z założenia miało być z damascus tarcza. Wyszło raczej z lustrem. Chyba wyzwanie go przerosło. Zegar bardzo przyzwoity i wygodny. John ma coś wymyśleć w sprawie tarczy, bo problem dotyczy większości zegarków z projektu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #5120 Napisano 7 Czerwca 2019 Graty nowinki nie jest tak źle z tym damascus choć całość trochę mdła przynajmniej na zdjęciach. Jak by tarcza trochę była ciemniejsza było by ok. Choć na żywo może zupełnie inaczej to wyglądać. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5121 Napisano 7 Czerwca 2019 Właśnie o to chodzi. Mdla. Brąz zmężnieje. Ale tarcza w projekcie była dużo ciemniejsza,a wyszła blado.Zobaczymy co John wymyśli. 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #5122 Napisano 7 Czerwca 2019 Dla odmiany Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8223 #5123 Napisano 7 Czerwca 2019 Heroic zostawiłeś w kolekcji To dobrze 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3573 #5124 Napisano 7 Czerwca 2019 wszystkie mam co miałem , oprócz makary i boba ostatniego. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7628 #5125 Napisano 9 Czerwca 2019 (edytowane) Brązowego Radka historii ciąg dalszy: Jest koronka, dzięki pewnej fundacji, wspierającej amatorskie poczynania domorosłych zegarkoskładaczy (dziękuję!!): No i teraz zaczynają się schody...Tubus radka ma 4,5mm średnicy, a od Żabola 2,8 mm Ale jestem uparty na tą koronkę, poradzę sobie. Albo pierścień pośredni, albo nowy, i nawet już wiem, kto mi toto dorobi Edytowane 9 Czerwca 2019 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach