abir 8437 #5726 Napisano 15 Listopada 2019 Piotrek, nie widzisz żadnych zdjęć? czy są posty które widzisz?ja najczęściej zdjęcia załączam z tapatalka jako "załącznik" 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5727 Napisano 15 Listopada 2019 Na przykład Twoich nie widzę , są takie , które widzę np. Tomka Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5728 Napisano 15 Listopada 2019 Ciekawe jak Tomek wstawia zdjęcia. Może to jest istotne.Choć każde zdjęcie powinno być widoczne niezależnie jak jest wsadzoneMoże jakiś kierownik forum pomoże lub wyjaśni 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #5729 Napisano 15 Listopada 2019 brywieczór 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enialbprzysucha 26 #5730 Napisano 15 Listopada 2019 Miałem kilka brązów, tego bardzo miło wspominam Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5731 Napisano 16 Listopada 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5732 Napisano 16 Listopada 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5733 Napisano 16 Listopada 2019 (edytowane) Tak, jak te paski są fajne, tak się do tych przaśnych klamerek nie przekonam. A zdjęcia moje wiszą na flickr'rze i wklejam linki do nich. Edytowane 16 Listopada 2019 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5734 Napisano 17 Listopada 2019 Niedziela 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5735 Napisano 17 Listopada 2019 Przyszły klamry od Litwina , niestety za tą kasę d*py nie urywają Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5736 Napisano 17 Listopada 2019 Brałeś takie najzwyklejsze? Ile on chce za taką w $Moje kupowałem za 50 lub 60$,te z różnym "grawerem"Wg mnie tanio nie jest. Ale z drugiej strony nie znalazłem jeszcze podobnej klamry jak moja za mniejsze pieniądze. A towar dobrej jakości.Tych co Ty masz to nie widziałem. Ale z klamerek za 60 lub 80 zł z ebay wyleczyłem się Piotrek, klamra może d... y nie urywa, ale zegarek tak. Więc jest równowaga 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5737 Napisano 17 Listopada 2019 59$ za klamrę , ale to fakt , nie ma dużego wyboru na rynku. Od chinola brałem po 40 $ , jakieś tam odlewy. Gdyby nie robił ze spring-barami tylko skręcane , były by ok. Litwin ma zajebistą tą śrubę , jeszcze takiej nie spotkałem z klamrach. Język wyprofilowany mocno i do paska pokroju Dobra ciężko zapinać. W cieńszych pewnie było by bardzo dobrze. Ogólnie nie jest źle. Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5738 Napisano 17 Listopada 2019 Za te pieniądze brałbym klamry grawerowane. Wg mnie wyglądają dużo lepiej. Właśnie do "zwykłych" pasków te klamry są jak szyte na miarę.Miałem już oryginalne klamry razem z zegarkiem od producenta zegarka, a odstawały jakby były z przypadku.Te od litwina leżą jak ulał.Jak to się mówi "płacz i płać" 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5739 Napisano 17 Listopada 2019 Albo tnij swoje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #5740 Napisano 17 Listopada 2019 (edytowane) Gdyby to nie było dość pracochłonne , to i bym ciął. Już kiedyś wspominałem , pasował by mi wspólnik , który temat klamer i pasków by ogarnął. Jednak z kopertami jest dość dużo pracy. Ciężko to wszystko samemu ogarnąć. Tym bardziej , że to nie jest jedyne moje zajęcie A żeby nie na pusto znów spotkanie na szczycie zamówienie kolejne było omawiane Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 17 Listopada 2019 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15890 #5741 Napisano 18 Listopada 2019 Może ktoś chętny na Makarę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5742 Napisano 18 Listopada 2019 Tradycyjne pól ceny dam i obiecuję się opiekować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15890 #5743 Napisano 18 Listopada 2019 I tak już tanio, tylko brać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5744 Napisano 18 Listopada 2019 (edytowane) Jeszcze raz toA żeby nie na pusto znów spotkanie na szczycie zamówienie kolejne było omawiane No Piotrek, taką łódką bym popływał. atmosfera spotkania wspaniała Może ktoś chętny na Makarę.dzięki. ja przygodę z tym modelem Makary mam już za sobą Tradycyjne pól ceny dam i obiecuję się opiekować Tomek, ale ten zegar nie ma 43mm. Ty go chcesz zakładać na kciuka? Edytowane 18 Listopada 2019 przez abir 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysiek_W 381 #5745 Napisano 18 Listopada 2019 Jeszcze raz toIMG_20191117_141608-01.jpgŚwietnie wygląda ten bronziak! Szkoda tylko że tak duzy.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5746 Napisano 18 Listopada 2019 Tomek, ale ten zegar nie ma 43mm. Ty go chcesz zakładać na kciuka? A piszą, że 44... Imo 100$ to warte i wtedy do modowania. Świetnie wygląda ten bronziak! Szkoda tylko że tak duzy.... Duży?! Ledwo do dolnej części średniej półki się łapie... Powiedziałbym kompaktowy jest 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5747 Napisano 18 Listopada 2019 eterna i oris to może damy na balu, a ten boldr to słoń w składzie porcelany . ale jest bardzo fajnymimo rozmiaru leży na nadgarstku jak meduza z Bałtyku A piszą, że 44... Imo 100$ to warte i wtedy do modowania.Były dwie wersje. Pierwsza miała 44mm. Potem był drugi projekt w kopercie chyba 42mm jak pamiętamja miałem do czynienia z tym większym. Wersji mniejszej nie widziałem. Ale uważam, że dla tego modelu wersja 42mm to dobry pomysł, i jest ciekawsza.Kolega ma tę mniejszą wersję 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5748 Napisano 18 Listopada 2019 No dobra, to ja odbijam, damek nie zbieram.eterna i oris to może damy na balu, a ten boldr to słoń w składzie porcelany . ale jest bardzo fajnymimo rozmiaru leży na nadgarstku jak meduza z Bałtyku 45,5 mm słoń? To czym jest Vostok Energia i Rawai 49 ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8437 #5749 Napisano 18 Listopada 2019 45,5 mm słoń? To czym jest Vostok Energia i Rawai 49 ?wiedziałem, że się zapytasz to są też damy, ale o kształtach rubensowskich 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #5750 Napisano 18 Listopada 2019 Wybrnąłeś dyplomatycznie z gracją Elżbiety II. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach