piotrek39 3574 #901 Napisano 23 Stycznia 2018 Mi ta Makara podchodzi ciekawe czy te czarne indeksy świecą i jak ? Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #902 Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) Kurczę , tak myśle nad ta Makara...idealny na codzień by był..... tylko nie wiem czy mi cła nie dołożą..... Edytowane 23 Stycznia 2018 przez Slaw 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #903 Napisano 23 Stycznia 2018 (edytowane) A ile cła by ci ewentualnie dowalili?To ciekawe że tyle zegarków z Europy mi przyszło i nigdy cła nie płaciłem Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 23 Stycznia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #904 Napisano 23 Stycznia 2018 Gripen jest, dzierga właśnie dla mnie pas do orienta znalazłem chyba moją 10 miłość w brązie, którą chcę mieć (akurat ten jest w brass): PONTVS Nessi https://www.pontvswatch.com/purchase/ wywalą mnie z domu. bangla w drodze, w lutym powinienem dostać narvala z preordera, a tu nowa iskra. są też stare oskry. sam nie wiem którą napierw zgasić. całkowity mętlik w głowie, wwwrrrrr Jest kurnia w nim moc !!!! Ale rozmiar dla mnie już za duży A ile cła by ci ewentualnie dowalili?To ciekawe że tyle zegarków z Europy mi przyszło i nigdy cła nie płaciłem Sent from my iPhone using TapatalkSzczerze to nie wiem. Ale oni są chyba z Kanady o ile się nie mylę , a wtedy zapłacę u mnie na celnym na 100% Muszę zerknąć ile tego będzie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #905 Napisano 24 Stycznia 2018 Ta czarna Makara obłędna, nie mogłem się oprzeć... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
willek777 79 #906 Napisano 24 Stycznia 2018 Piotrek39 skąd brałeś? Mi wpadł w oko ich diver i ciekawy jestem jakie cło dodają nasi celnicy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8571 #907 Napisano 24 Stycznia 2018 Kurczę , tak myśle nad ta Makara...idealny na codzień by był..... tylko nie wiem czy mi cła nie dołożą.....Makara z Kanady idzie to podatki pewne. Ja helgray też brałem z Kanady to wszystko co mogli to doliczyli Wysłane z mojego 6055P przy użyciu Tapatalka 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #908 Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Piotrek39 skąd brałeś? Mi wpadł w oko ich diver i ciekawy jestem jakie cło dodają nasi celnicy.WitajJeśli chodzi o Regia to z ich strony , jak cło to nie wiem prawdopodobnie ja nie będe płacić a zegar idzie z Singapuru jak sie okazuje. https://regia-timepieces.com/ A dziś pracujemy razem Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane 24 Stycznia 2018 przez piotrek39 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artooro 1231 #909 Napisano 24 Stycznia 2018 Warto dodać, że zapisując się do newslettera Makara otrzymamy 25$ zniżki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8571 #910 Napisano 24 Stycznia 2018 wy jesteście większe znawcy. czy koperta makary w tym preorder jest taka sama jak w wersji wcześniejszej. tak mi się wydaje. różnicą jest tylko to co pod szkłem.skusił się już ktoś?ta zniżka 25$ spowodowała że zacząłem się zastanawiać Jest kurnia w nim moc !!!! Ale rozmiar dla mnie już za duży przecież jest rozmiarów podobnych do maranez rawai. masz przecież brązy tej wielkości 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #911 Napisano 24 Stycznia 2018 wy jesteście większe znawcy. czy koperta makary w tym preorder jest taka sama jak w wersji wcześniejszej. tak mi się wydaje. różnicą jest tylko to co pod szkłem.skusił się już ktoś?ta zniżka 25$ spowodowała że zacząłem się zastanawiać przecież jest rozmiarów podobnych do maranez rawai. masz przecież brązy tej wielkościW sumie to masz racje A Rawai aż tak mnie nie przeraza. 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #912 Napisano 24 Stycznia 2018 Panowie pomocy !!!!Mam możliwość zamiany mojego Helsona 42mm 500m na 45mm 1000m z zaworem halowym. Łeb w łeb. Zamieniać ? 45 już nie produkują i to za nim przemawia 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #913 Napisano 24 Stycznia 2018 Bierz i sprzedaj mi za pół ceny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #914 Napisano 24 Stycznia 2018 A tak na poważnie , brać ? 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8571 #915 Napisano 24 Stycznia 2018 ciężko doradzić, zależy co bardziej się podoba.z rozmiaru wynika że bardziej rasowy jest 45mm, i ten zawór - fiu fiuzamienisz mniejszy na większy - więc będzie więcej brązu 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #916 Napisano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Ale o którym mowa? Jak o sharku, to bym zamieniał, jest lepszyBo ja choruję na Porthole... Edytowane 24 Stycznia 2018 przez Thomas666 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #917 Napisano 24 Stycznia 2018 Shark diver 1000m w brązie 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #918 Napisano 24 Stycznia 2018 Bierz! L2l nie jest takie straszne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ma5ter 13 #919 Napisano 24 Stycznia 2018 Wracając do tematu ja jestem kolejny zarażony przez wątek, chociaż zaczeło się od eterny w brązie, a na dodatek jeszcze nie mam swojego brązka. :-( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #920 Napisano 24 Stycznia 2018 Ale co z Eterną? Pogoniłeś? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #921 Napisano 24 Stycznia 2018 Ale o którym mowa? Jak o sharku, to bym zamieniał, jest lepszyBo ja choruję na Porthole...Porthole, bardzo intrygujący zegar Tylko cena $1299 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thomas666 7630 #922 Napisano 24 Stycznia 2018 No właśnie. Czaję się, liczę na drapane, czy coś... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotrek39 3574 #923 Napisano 24 Stycznia 2018 Sławek Ja bym zamienił chętnie. Jak bym trafił 45 mm w dobrej cenie sam bym swojego pogonił Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #924 Napisano 24 Stycznia 2018 Postanowione ! Zamieniam 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Slaw 480 #925 Napisano 24 Stycznia 2018 Może go zmienię w taka bestie P.s. Zdjęcia z netu 0 "....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach