Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

AMarecki

POMOCY!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z dziwnymi wzorkami na moim G-Shocku. Otóż wczoraj byłem na spływie kajakowym i po powrocie zauwałżyłem że takie dziwne połyskujące wzorki pojawiły sie na nim. Dodam jeszcze że zegarek był narażony na słońce.

Ps. Wygląda to jakby sie cos klejącego na niego wylało.

Oraz zdjęć nie dodam bo nie ma po co, nic na nich nie widać ale moge to opisać.

Więc tak: zegrek to czarno czerwony ga100 i na kopercie i troche na pasku pojawiły się troche jaśniejsze niz zegarek wzorki (plamiki, paski i inne dziwne kształty). Według mnie to są jakieś odpryski od słońca, ale może też to być przez wode. Spływ był po rzece Pilica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam mam problem z dziwnymi wzorkami na moim G-Shocku. Otóż wczoraj byłem na spływie kajakowym i po powrocie zauwałżyłem że takie dziwne połyskujące wzorki pojawiły sie na nim. Dodam jeszcze że zegarek był narażony na słońce.

Ps. Wygląda to jakby sie cos klejącego na niego wylało.

Oraz zdjęć nie dodam bo nie ma po co, nic na nich nie widać ale moge to opisać.

Więc tak: zegrek to czarno czerwony ga100 i na kopercie i troche na pasku pojawiły się troche jaśniejsze niz zegarek wzorki (plamiki, paski i inne dziwne kształty). Według mnie to są jakieś odpryski od słońca, ale może też to być przez wode. Spływ był po rzece Pilica.

Ten sam problem mam ze swoim kingiem. Też był spływ i zegarek po całodniowym spływie dostał błyszczących kropeczek. Niczym nie mogłem tego usunąć i już tak zostało. Podejrzewam że u mnie to efekt sprayu na komary, którym popryskałem się przed spływem.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten sam problem mam ze swoim kingiem. Też był spływ i zegarek po całodniowym spływie dostał błyszczących kropeczek. Niczym nie mogłem tego usunąć i już tak zostało. Podejrzewam że u mnie to efekt sprayu na komary, którym pragnąłem się przed spływem.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

kurde no to lipa :( bo też się psikałem sprayem na komary

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DEET. Też sobie taki wzorek zrobiłem na G-Shocku. Teraz zdejmuję każdy zegarek zanim się tym spryskam i unikam pryskania na nadgarstek, żeby nie żarło zegarka od spodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.