Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

traczu

Sinn U1 - zgrzeszyć czy nie ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam szybkie pytanie - Sinn U1 - warto czy nie? Mam na oku wersję na bransolecie i zastanawiam się czy brać, czy jednak w tym budżecie to przeplacony sprzęt? Obawiam się trochę Sellity w tym zegarku, ale może trochę na wyrost.

Bardzo proszę o opinie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak się podoba to bierz. Solidne zegarki.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brać. Jeśli nie weźmiesz, to zawsze się będziesz zastanawiał. A po drugie to bardzo fajny zegarek a na bransolecie super. Po trzecie nie będziesz miał problemów przy ewentualnym odsprzedaniu :) 

www.katatime.pl 

www.toskania.org.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Chodzi już za mną od jakiegoś czasu, więc to raczej samo nie odpuści póki go nie sprawdzę samemu.

Dzięki za dobre rady :)

Może jednak ktoś chce ostudzić mój zapał ;)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Spatz

Bardzo fajny zegarek. Miałem kiedyś okazję pobawić się nim chwilę i zrobił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Na żywo bardzo zyskuje swoją solidnością.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegar fajny, surowy wygląd, jedyne co to AR się palcuje no i oczywiście można zarysować co pod światło źle wygląda. Ja bym brał, ale wersję SDR z czarnym bezelem i na czerwonej gumie.

U7KJsPq.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz z bransoletą jest śwetna  :)  To jeden z dwóch zegarków (zaraz obok Damasko) których się nie pozbędę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zastanawiam się jeszcze między tym Sinnem a nowym Orisem Aquis z granatowa tarczą. Wiem że zegarki stylistycznie odległe od siebie, no ale nie można mieć wszystkiego ;)

Sinn mi się bardzo podoba, ale jako toolwatch używam Fortisa Chrono, i pomimo różnicy między nimi, nie wiem czy jednak obydwa znajdą miejsce kolekcji. Oris wydaje się o tyle bardziej uniwersalny że założę go również do koszuli jak przyjdzie potrzeba (jakby rzadka ona nie była ;)).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.