Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Zegarki i Pasja

zegarkiipasja.pl: SEIKO Presage nowe modele „Cocktail time” – Manhattan, Martini czy może Margarita?

Rekomendowane odpowiedzi

W 2010 r zaprezentowano serie czasomierzy mechanicznych Seiko inspirowanych…. blaskiem popularnych w Japonii cocktail barów. Zegarki te były przeznaczone tylko na rynek kraju kwitnącej wiśni. Jednak w dzisiejszych czasach, jak to niedawno mówiono – „globalnej wioski” jaką stał się świat, produkt nawet przeznaczony na konkretny rynek, jeśli jest udany i atrakcyjny – staje się znany dużo szerzej. Miłośnicy, w tym wypadku Seiko, nie dopuścili, by tak atrakcyjny zegar

Wyświetl pełny artykuł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie dramat i odcinanie kuponów przez Seiko.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja wypowiedź wyszła "dramatycznie" :)

Przede wszystkim nie podoba mi się mechanizm i nachalna próba zrobienia z SARB'A 065 czegoś "więcej". Poza tym ta zabawa w kolory Seiko (wszystkie te limitki z Seiko oraz GS), które nie wnoszą nic nowego, przyprawia mnie już o mdłości.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) - no problem, ja nie mam kłopotu z inną niż moja opinią - zapytałem, bo byłem po prostu ciekaw uzasadnienia. :)

Trudno powiedzieć, co ci tam, brand managerzy, w Seiko, myślą - ja tego aż tak nigdy nie śledziłem, żeby wiedzieć, czy mają takie ambicje wobec SARB 065, czy nie. Ale nawet jeśli, w sumie mi to nie przeszkadza - nie każdy ma do wydania 20-30 tysięcy na fajny zegarek, więc dla mnie ok. :)

WARTO POMAGAĆhttps://www.siepomaga.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla jasności - ja również nie mam z tym problemu. Po prostu nie kupię żadnego "cocktaila" :D

Jeśli komuś się podoba, niech nosi. W końcu gdybyśmy wszyscy mieli takie samo zdanie, świat byłby nudnym miejscem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.