Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Grzesiek446

worldtrade24.pl - Kupno GAX-100B

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Zamierzam kupić zegarek Casio G-Shock GAX-100B-7A na worldtrade24.pl // Moje pytanie brzmi, czy macie jakieś przeciwwskazania co do kupna zegarka z tego sklepu ? Nie chce kupić podróbki a cena u nich jest wyraźnie (o ok 150zł) niższa niż i innych sklepach. Kontaktowałem się z nimi, bo chciałem się zapytać kto jest ich importerem zegarków Casio i uzyskałem taką odpowiedź - Nasze zegarki Casio pochodzą z europy zachodniej. Jakieś opinie o ich sklepie, piszcie to co wam ślina na język przyniesie oczywiście na ich temat :D 

Link do zegarka : https://zegarki.worldtrade24.pl/zegarek-meski-casio-gax100b7a-gshock-200m-p-23734.html

Pozdrawiam Grzegorz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Firma działa od kilku lat i nie słyszałem o jakichś problemach z nimi.

Tylko nie zakładaj potem tematu "Jak wyczyścić białą kopertę w Casio" i zbliżonych :(

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółknięcie koperty :/ Są na to sposoby np jakiegoś jej zabezpieczenia przed tym zjawiskiem żeby biel trzymała się jak najdłużej ? Preferowałbyś czarny ze względu na żółknięcie ? 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żółknięcie koperty :/ Są na to sposoby np jakiegoś jej zabezpieczenia przed tym zjawiskiem żeby biel trzymała się jak najdłużej ? Preferowałbyś czarny ze względu na żółknięcie ?

Nie słyszałem o jakichś sposobach. Z mojego doświadczenia - niestety wymiana bezela i paska i tyle...

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek w nim jest czarny na szczęście więc jemu nic nie grozi, gorzej z kopertą która jest biała 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.