Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hubertm999

G SHOCK STRONA CRAZY TIME

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, możesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytalem w internecie ze na tej stronie na pudelku nie ma nalkeji od Zibi czyli tej firmy ktora seriwusje te zegarki, jak mozesz sie do tego odniesc?  czy to znaczy ze jest nieoryginalny ? 

Wybaczcie ze tak pytam ale ciezko w ogole cokolwiek znalesc w internecie na temat czy ten zegarek z tej strony bedzie orginalny i dlatego nie jestem pewien czy moge spokojnie zamowic

Moze ktos z wlasnego doswiadczenia powie ze zamawial z tej strony i otrzymal orignalny zegarek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajrzyj na ich stronie do zakładki "informacje o sklepie". Jest tam napisane, że sami importują zegarki, w związku z czym sami również realizują ewentualne roszczenia gwarancyjne. Akurat w przypadku GA-100 tego raczej nie sprawdzisz w praktyce, ponieważ awaryjność tego modelu jest właściwie zerowa. Fakt, że sami importują zegarki nie świadczy o tym, że są nieoryginalne, a jedynie o tym, że mogą zaoferować na nie lepsze ceny, niż większość dealerów Zibi. Choć i tu nie ma reguły, bo widziałem czarne GA-100-1A1ER po 295zł z pełną gwarancją Zibi 3+3 lata, minimalnie różni się od podlinkowanego przez Ciebie zegarka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież napisał, że tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w nastepnej odpowiedzi napisal ze zegarek z zibi ktory widzial rozni sie minimalnie od tego co podlinkowalem wiec nie do konca tak w takim razie dlatego pytam czy on bedzie oryginalny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisał, że widział inny model, który minimalnie się różni od tego, który Ty chcesz zamówić... czytaj chłopie ze zrozumieniem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Otóż to - różnica w modelu, a nie w fakcie, czy jeden jest oryginalny, a drugi nie. Ty podlinkowałeś GA-100MB-1AER z CrazyTime, a ja podałem, że możesz kupić bardzo podobny zegarek taniej z polskiej dystrybucji GA-100-1A1ER. Różnica między nimi polega na tym, że MB ma zielone akcenty na tarczy prędkościomierza i zielone segmenty wyświetlacza, a 1A1 ma to srebrne/szare. Kwestia, który Ci się bardziej podoba - gwarancją w przypadku tego modelu bym się nie przejmował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.