Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość grzesiek76

Zakup zegarka - proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Ten sprzedawca nie wysyła do Polski. Identycznego junghansa sprzedałem rok temu za... 300 zł.

Lepiej kup na ebayu niż w nie sprawdzonym sklepie.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grzesiek76

z wysłaniem nie ma problemu bo jestem teraz obecnie w UK. :D

Opchnąłeś za 300zł ???? Jezu że takie okazje nie trafie..

Ja już kota dostaje z tym zakupem zegarka: Dugena, Junghans, Seiko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grzesiek76

Panowie i Panie!

Ja właściwie się poddaje bo juz dostałem kręćka z tymi zegarkami naprawdę .... Te akurat mi sie podobają to albo nie są dostępne na obecną chwilę albo design jest hmmm powiedzmy że mi nie leży.

Już sobie darowałem Junghansa bo stwierdziłem że nie dajmy sie zwariować i wydawać 2470zł na zegarek zwłaszcza że kolega Sławek pokazał mi Dugena który ma mechanizm Junghensa jeśli chodzi o radio controlled a cena jest 99 euro (?!). Casio robi zegarki np seria WVQ która jest stalowa, sterowana falami radiowymi i kosztują bez porównania mniej ale to jesdnak wiadomo jaka klasa.

Zresztą po wielodniowych czytaniach stwierdzam że bajer "radio controlled" w klasach wyższych jest czymś okupione zazwyczaj wodoszczelnością, niestety......

Bardzo dziękuję za udzielone rady notabenne bez Was miałbym bardzo mgliste pojęcie o zegarkach i ich producentach

Grzesiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejny zdradzający objawy zarażenia ....

:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość grzesiek76

Panowie oszczędzcie mnie malutkiego :D

Generalnie zapadła u mnie klamka: zrezygnowałem z białej tarczy bo mam dosyć:D ale wynalazłem se taki wynalazek:

http://www.citizen.pl/a/zegarek/id/143/px/0/citizen.html

Ponoć te Citizeny są ok, klasowo równo z Seiko tzn tak wyczytałem. Znalazłem opis zadowolonego użytkownika na tym forum ale także znalazłem topic przestrzegający przed zakupem tego zegarka....

Panowie pomocy: to ostatni model który mi sie podoba a jest wodoszczelny na 200, szafirowe szkło no i ma tą nieszczęsną synchronizację czasu.... a

Czy warto go kupić za cene 300 euro na neWatch.com??

Jesli macie jakieś uwagi, propozycję to proszę o takowe!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.