eM_ 48731 #16251 Napisano 3 Marca 11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomoGru 9032 #16252 Napisano 3 Marca W dniu 2.03.2026 o 18:18, G-szok napisał(-a): Zainspirowany przez @TomoGru 🙂 Nawet spoko to wyszło 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16253 Napisano 4 Marca 12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82977 #16254 Napisano 4 Marca 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82977 #16255 Napisano 5 Marca 10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16256 Napisano 5 Marca 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Markol 4719 #16257 Napisano 5 Marca 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomoGru 9032 #16258 Napisano 5 Marca 17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 10655 #16259 Napisano 5 Marca U mnie bez zmian. 19 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82977 #16260 Napisano 5 Marca 47 minut temu, TomG80 napisał(-a): U mnie bez zmian. Prędzej czy później będę takiego miał , może nie w takiej wersji ale jednak 😁😁😁 Jest tyle fajnych G które mi się podobają, co zrobić 🤷🤷🤷 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16261 Napisano 6 Marca 13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pbozek75 16361 #16262 Napisano 6 Marca Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomoGru 9032 #16263 Napisano 6 Marca 14 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 6354 #16264 Napisano 6 Marca 13 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 164270 #16265 Napisano 6 Marca 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 6354 #16266 Napisano 6 Marca 17 hours ago, TomcioMiki said: Prędzej czy później będę takiego miał , może nie w takiej wersji ale jednak 😁😁😁 Jest tyle fajnych G które mi się podobają, co zrobić 🤷🤷🤷 Kupić kupić i kupić 🙂 A potem płakać co sprzedać bo za dużo 😉 3 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16267 Napisano 6 Marca 45 minut temu, G-szok napisał(-a): Kupić kupić i kupić 🙂 A potem płakać co sprzedać bo za dużo 😉 Wiem coś o tym 🙂 Wszystkich G łącznie miałem 44. Ciężko było zejść poniżej 20. Obecnie mam 13 i tak planuje zostawić 🙂 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 82977 #16268 Napisano 6 Marca 1 godzinę temu, G-szok napisał(-a): Kupić kupić i kupić 🙂 A potem płakać co sprzedać bo za dużo 😉 W tym sęk że każdy ma coś w sobie 🤷🤷🤷 44 minuty temu, eM_ napisał(-a): Wiem coś o tym 🙂 Wszystkich G łącznie miałem 44. Ciężko było zejść poniżej 20. Obecnie mam 13 i tak planuje zostawić 🙂 Mam ponad 20 G o reszcie nie wspomnę, jak tu żyć, to chyba jest jakaś jednostka chorobowa 🤔🤔🤔 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomoGru 9032 #16269 Napisano 6 Marca 53 minuty temu, eM_ napisał(-a): Wiem coś o tym 🙂 Wszystkich G łącznie miałem 44. Ciężko było zejść poniżej 20. Obecnie mam 13 i tak planuje zostawić 🙂 Ja sam mam chyba obecnie 36 szt. ale część idzie w świat.Chcę spełnić to co mi już od dawna chodzi po głowie czyli MRG G1000 DC 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
G-szok 6354 #16270 Napisano 6 Marca 1 hour ago, eM_ said: Wiem coś o tym 🙂 Wszystkich G łącznie miałem 44. Ciężko było zejść poniżej 20. Obecnie mam 13 i tak planuje zostawić 🙂 16 minutes ago, TomcioMiki said: W tym sęk że każdy ma coś w sobie 🤷🤷🤷 Mam ponad 20 G o reszcie nie wspomnę, jak tu żyć, to chyba jest jakaś jednostka chorobowa 🤔🤔🤔 No więc właśnie, łatwiej kupić, gorzej sprzedać. Ale powiem szczerze że mimo tego że ciężko było z niektórymi się rozstać, to bez nich jednak jest lepiej 🙂 wtedy jest szansa na zaopiekowanie się zegarkami które mamy a i kupić coś wyjątkowego co w planach było od dawna jak TomoGru powiedział. Takie jest moje zdanie. Ja chce zejść znacząco dalej i stąd mam aktywnych chyba 8-10 ogłoszeń ciągle. Jak coś zejdzie to dodaje kolejny aby nie zatrzymać, bo gorzej będzie znowu się przekonac 🙂 A czy jest legalne założenie tematu z naszymi ogłoszeniami / kontami na portalach czy tylko bazarek jest legalny? 1 Instagram: @dailygshocker Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16271 Napisano 6 Marca (edytowane) 45 minut temu, TomoGru napisał(-a): Ja sam mam chyba obecnie 36 szt. ale część idzie w świat.Chcę spełnić to co mi już od dawna chodzi po głowie czyli MRG G1000 DC Kupisz jednego MRG, za chwilę będzie chodził po głowie kolejny 😀 56 minut temu, TomcioMiki napisał(-a): W tym sęk że każdy ma coś w sobie 🤷🤷🤷 Mam ponad 20 G o reszcie nie wspomnę, jak tu żyć, to chyba jest jakaś jednostka chorobowa 🤔🤔🤔 Zgadzam się, to chyba choroba 🙂 staram się z tym walczyć 🙂 37 minut temu, G-szok napisał(-a): No więc właśnie, łatwiej kupić, gorzej sprzedać. Ale powiem szczerze że mimo tego że ciężko było z niektórymi się rozstać, to bez nich jednak jest lepiej 🙂 Zgadzam się w 100%. Ich miejsce z czystym sumieniem zajmują te, które były w planach od dawna. Edytowane 6 Marca przez eM_ 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16792 #16272 Napisano 6 Marca (edytowane) 46 minut temu, G-szok napisał(-a): A czy jest legalne założenie tematu z naszymi ogłoszeniami / kontami na portalach czy tylko bazarek jest legalny? Rozdział 6 Regulaminu: 9. Zabronione jest umieszczania jakichkolwiek bezpośrednich przekazów reklamowych oraz informacji handlowych, w tym ofert sprzedaży towarów i świadczenia usług poza wyznaczonym specjalnie do tego miejscem. Niedozwolone jest również używanie nazwy użytkownika mającej kierować na strony internetowe lub będące nazwą producenta/dystrybutora. Choć z drugiej strony jest temat "Zegarkowe okazje z różnych źródeł", więc może najlepszym rozwiązaniem będzie pytanie do Krzysztofa Skórki. Edytowane 6 Marca przez nav 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomoGru 9032 #16273 Napisano 6 Marca 46 minut temu, eM_ napisał(-a): Kupisz jednego MRG, za chwilę będzie chodził po głowie kolejny 😀 No jeden już jest u mnie 😁 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nav 16792 #16274 Napisano 6 Marca Ja mam silne postanowienie niepowiększania kolekcji G... chyba że jakiś fajny nowy Mudmaster wyjdzie 🙂 Pasek zmieniony na oryginalny, czarny chyba jednak bardziej mi odpowiada. 15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eM_ 48731 #16275 Napisano 7 Marca 16 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach