Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

kuba929

zegarek do 300 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, szukam zegarka do około 200/300 zł. Zależy mi na złotawym kolorze, średnicy około 35 mm, najlepiej wyglądającym mniej więcej tak -

http://allegro.pl/zegarek-lessa-automatic-puw-1261-mikrokratka-i7006958525.html#thumb/3 ile ten zegarek jest wart już z paskiem? Co polecacie innego dostępnego na allegro/olx? Niestety kompletnie się na tym nie znam, ale zastanawiam się też nad kupnem samego zegarka i osobnym dokupieniu paska, ale nie wiem czy znajdę coś rozsądnego w granicach 300 zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich, szukam zegarka do około 200/300 zł. Zależy mi na złotawym kolorze, średnicy około 35 mm, najlepiej wyglądającym mniej więcej tak -

http://allegro.pl/zegarek-lessa-automatic-puw-1261-mikrokratka-i7006958525.html#thumb/3 ile ten zegarek jest wart już z paskiem? Co polecacie innego dostępnego na allegro/olx? Niestety kompletnie się na tym nie znam, ale zastanawiam się też nad kupnem samego zegarka i osobnym dokupieniu paska, ale nie wiem czy znajdę coś rozsądnego w granicach 300 zł.

Ktoś może pomóc?

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może łucz de lux w złoconej kopercie. Za bardzo dobry egzemplarz powinieneś się zmieścić w budżecie...

Pasek lepiej kup sobie osobno, bo to zawęzi bardzo krąg poszukiwań.

A czego oczekujesz od zegarka - rozumiem, że ma to być mechaniczny, nakręcany lub automat (raczej tylko te pierwsze wchodzą w grę) + smukły garniturowy mieszczący się pod mankiet? Tarcza jasna?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może łucz de lux w złoconej kopercie. Za bardzo dobry egzemplarz powinieneś się zmieścić w budżecie...

Pasek lepiej kup sobie osobno, bo to zawęzi bardzo krąg poszukiwań.

A czego oczekujesz od zegarka - rozumiem, że ma to być mechaniczny, nakręcany lub automat (raczej tylko te pierwsze wchodzą w grę) + smukły garniturowy mieszczący się pod mankiet? Tarcza jasna?

Zależy mi na złotej tarczy około 35 mm, stylistycznie bardzo podoba mi się ten załączony na aukcji, jednak nie wiem ile jest naprawdę wart, może to być mechaniczny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blunio

Witam wszystkich, szukam zegarka do około 200/300 zł... Co polecacie innego dostępnego na allegro/olx? Niestety kompletnie się na tym nie znam,

Powiedzmy sobie szczerze, zakup zegarka na Allegro czy OLX to taka rosyjska ruletka. Nie wykluczam że możesz trafić coś konkretnego, ale jeszcze częściej możesz utopić kasę.

Za podaną kasę ja bym się rozejrzał za nowym Seiko czy Orientem, albo dozbierał biletów NBP i śledził oferty na forumowym bazarku. Tu przynajmniej jest pewność że klienta "nie powiozą".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedzmy sobie szczerze, zakup zegarka na Allegro czy OLX to taka rosyjska ruletka. Nie wykluczam że możesz trafić coś konkretnego, ale jeszcze częściej możesz utopić kasę.

Za podaną kasę ja bym się rozejrzał za nowym Seiko czy Orientem, albo dozbierał biletów NBP i śledził oferty na forumowym bazarku. Tu przynajmniej jest pewność że klienta "nie powiozą".

Rozumiem, mam już jednego orienta srebrnego, bardziej garniturowego, jednak zależy mi właśnie naczyms w klimacie vintage, na brązowym pasku, ma być ładny, ale też do noszenia na codzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem, mam już jednego orienta srebrnego, bardziej garniturowego, jednak zależy mi właśnie naczyms w klimacie vintage, na brązowym pasku, ma być ładny, ale też do noszenia na codzień

Kup sobie łucza ze złotą tarczą - będzie klimat i będzie ładny i do noszenia na co dzień

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lessa już i tak sprzedana za 200 zł, który z wyżej podanych jest najbardziej sensowny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie za drogie.

zawsze można ponegocjować, tylko nie wiem nad którym opłaca się najbardziej pomyśleć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zawsze można ponegocjować, tylko nie wiem nad którym opłaca się najbardziej pomyśleć

Odczyta wiadomość którą Ci wysłałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.