Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rafalczapa

Złota Zwiezda z Penzy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Mam możliwość zakupu złotej zwiezdy przedstawionej na zdjęciach, problem w tym, że sprzedający nie wie ile chce, zaproponowałem że kopertę w cenie złomu złotego plus coś za mechanizm. Pytanie, ile może ważyć koperta i drugie, czy ten model/egzemplarz przedstawia jakąś szczególną wartość, kołacze mi się po głowie, że z Penzy pabiedy brać a jak z innymi modelami ?

Warta jest coś więcej niż złoto ??? Poszukiwany to model czy masówka ???

3a752f943850668131e0dd5fb6a9e2df.jpga12252f0bb9d69d2858b2d09b0a96e63.jpg276ea4ee05abd317b54f6d490d89318f.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babskich zegarków nikt nie zbiera ;)

Zaś to, że ktoś nazwie podobny zegarek extremaly rare i wystawi go za 225 USD lub 699,99 (eBay), jeszcze nic nie znaczy. 

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Babskich zegarków nikt nie zbiera

Zaś to, że ktoś nazwie podobny zegarek extremaly rare i wystawi go za 225 USD lub 699,99 (eBay), jeszcze nic nie znaczy.

Dzięki Piotrze !

Czyli złoto i tyle, no dobrze, to jeszcze ile orientacyjnie może tego złota być ? 4-5 gramów ?

Koronka też jest złota ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok. 7g +

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.