Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

askenazy

Zegarek LED pokazujący czas.....cały czas

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie, szukam zegarka LED, który pokazuje czas bez potrzeby wciskania jakiegokolwiek przycisku.

Wertuje setki aukcji na allegro, ale w większości należy wcisnąć przycisk, aby dowiedzieć się, która jest godzina (co moim zdaniem jest absurdalne, gdyż zdarza się, że trzeba dystkretnie spojrzeć na godzinę) albo nie ma informacji wcale.

Wiem, że takie zegarki istnieją, gdyż jedna moja znajoma właśnie taki ma, ale dostała go od kogoś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś (może nadal) niektóre Casio miały podświetlenie uruchamiane po przechyleniu ręki (czyli gdy się chciało spojrzeć by odczytać godzinę). Może są takie LEDy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie się kojarzy jak przez mgłę, że był taki, który co jakiś czas włączał wyświetlacz. Niestety nie przypomnę sobie teraz co to dokładnie było.

Może warto sprawdzić TokyoFlash? Kiedyś chorowałem na Equalizera, ale potem mi przeszło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.