Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

pablo1803

Jaki zegarek w sklepie swiss?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, nie psują się, a części nie odpadają. Ale sam piszesz, że chcesz coś "dobrej firmy". Citizen, Tissot, czy inne podane tu przykłady, z pewnością nimi są. Pod Festiną nikt na tym forum się raczej nie podpisze.

Naturalnie, że dobrym markom również zdarzają się buble, ae osobiście bardziej bym im zawierzył.

Sam czasem zastanawiam się w przypadku marek, gdzie zegarki kosztują po kilka tysięcy, a każdy tu je odradza, czy są na to twarde argumenty, ale moim zdaniem im zegarek droższy, tym jest więcej miejsca na takie domysły. W przypadku tanich modeli, choć może to paradoks, skupiłbym się raczej na sprawdzonych markach.

"So next time someone complains that you have made a mistake, tell him that may be a good thing. Because without imperfection, neither you nor I would exist."  Stephen Hawking

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie psują się, a części nie odpadają. Ale sam piszesz, że chcesz coś "dobrej firmy". Citizen, Tissot, czy inne podane tu przykłady, z pewnością nimi są. Pod Festiną nikt na tym forum się raczej nie podpisze.

Naturalnie, że dobrym markom również zdarzają się buble, ae osobiście bardziej bym im zawierzył.

Sam czasem zastanawiam się w przypadku marek, gdzie zegarki kosztują po kilka tysięcy, a każdy tu je odradza, czy są na to twarde argumenty, ale moim zdaniem im zegarek droższy, tym jest więcej miejsca na takie domysły. W przypadku tanich modeli, choć może to paradoks, skupiłbym się raczej na sprawdzonych markach.

Dzięki za pomoc, spróbuje coś poszukać po nowym roku może jakiś wreszcie przypadnie mi do gustu ;) Ale widziałem Roastery i Citizen to od 1800 taki który mi się podoba :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się wiele zegarków podoba ale nie ma co szaleć na początek. Kup sobie coś z firm które zajmują się produkcją zegarków od wielu wielu lat i mają w tym doświadczenie w tym sklepie masz Tissot, Certinę, Citizen. Pisałeś na początku że planujesz wydać do 1000 zł. W tym zakresie pozostaje Ci tylko zegarek kwarcowy. A tu warto spojżeć na Citizeny masz zasilanie Eco-Drive, zegarek prawie bezobsługowy do tego część modeli wykonana jest z Super Titanium. sprawdzona technologia zasilania światłem, bardzo dobre materiały i japońska precyzja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi też się wiele zegarków podoba ale nie ma co szaleć na początek. Kup sobie coś z firm które zajmują się produkcją zegarków od wielu wielu lat i mają w tym doświadczenie w tym sklepie masz Tissot, Certinę, Citizen. Pisałeś na początku że planujesz wydać do 1000 zł. W tym zakresie pozostaje Ci tylko zegarek kwarcowy. A tu warto spojżeć na Citizeny masz zasilanie Eco-Drive, zegarek prawie bezobsługowy do tego część modeli wykonana jest z Super Titanium. sprawdzona technologia zasilania światłem, bardzo dobre materiały i japońska precyzja.

Rozglądam się za nimi ale w salonie swiss jest tak okrojona oferta, że ciężko coś wybrać niestety :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.