Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

hikatsu

Omega constellation chronometer

Rekomendowane odpowiedzi

Witam dostałem od taty zegarek on go dostał dawno temu w prezencie z pracy może coś powiecie o jego autentyczności podoba mi się i nie wiem czy jest sens go w jakiś sposób spróbować odrestaurowac zamieszczam kilka zdjęć. Dzięki za pomoc! 7342e4c3f9a81a9dd5a889c086292760.jpg0ba67ddb2bf335cc0e81497cb3af274a.jpgafa9216b7a1d61c919fbd37a35be31dc.jpg564a4146ad1ebff638d1a796ae7bd866.jpg

Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka

Mogę dodać numer spod tarczy 55635190

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest autentyczny to najgorszego sortu podróba.

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Instagram.com/horlobby.watches

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co za firma daje parszywe podrobki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kopalnia Bełchatów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jaka robota taki czasomierz xD dzięki za pomoc!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nonono nie umniejszajmy górnikom praca na grubie nie jest wcale lekka...nie mniej lepiej by dali jakiegoś ruska - jak to bywało ongiś w kopalnianym zwyczaj lub kwarcowego szwajcara a nie dwukamieniowca...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Praca ciężka, ale przywilejów swego czasu mieli za dużo ;)

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te czasy juz minęły....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nonono nie umniejszajmy górnikom praca na grubie nie jest wcale lekka...nie mniej lepiej by dali jakiegoś ruska - jak to bywało ongiś w kopalnianym zwyczaj lub kwarcowego szwajcara a nie dwukamieniowca...

Hah. Daleko tym górnikom do tych dołowych. Wiem bardzo dobrze. Tu to „życie jak w Madrycie” w porównaniu z KWK. Nie wiedziałem, że dawniej takie bonusy jak zegarek dawali. Piersze słyszę. Przeważnie jakiś medal dają i gadżet pokroju barometru ściennego czy długopisa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swoją droga to jakaś żenada rozdając takie fake'i. To trochę tak jakby prowadzić biuro matrymonialne i jakaś Panią radośnie poinformować, ze znaleźliśmy dla niej partnera i ....... wręczyć jej wibrator....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hah. Daleko tym górnikom do tych dołowych. Wiem bardzo dobrze. Tu to „życie jak w Madrycie” w porównaniu z KWK. Nie wiedziałem, że dawniej takie bonusy jak zegarek dawali. Piersze słyszę. Przeważnie jakiś medal dają i gadżet pokroju barometru ściennego czy długopisa.

Zegarki są częstym podarunkiem na jubileusz pracy tato ma ich kilka uznałem że ta omega jest najciekawsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki są częstym podarunkiem na jubileusz pracy tato ma ich kilka uznałem że ta omega jest najciekawsza

Może masz jeszcze jakieś inne, ciekawe? I oryginalne :D

Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pełno różnych zegarków porobię zdjęcia powstawiam i dodam jeszcze mojego dziadka kolekcje z tajnej szuflady tam to są zupełnie stare

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak sa górnicy i"górnicy" to prawda ale ci prawdziwi m.in. przodowi to ciężki kawal chleba maja...co do zegarków to faktycznie częsty prezent jubileuszowy widywałem zarówno poljoty jak i omegi ale oryginalne nigdy fakeow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.