Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rafalczapa

Atlantic z ringiem

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Kowal_86

No i gra :) jeszcze raz gratuluję zakupu!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i gra :) jeszcze raz gratuluję zakupu!

dzieki, choć nie o tym myślałem jak go kupowałem, miał być odczyszczony z lumy do białego i do użytku a wyszło „antycznie” i oryginalnie wiec chyba pójdzie na sprzedaż, kolekcjonerzy Atlantica może bedą zainteresowani a ja kupię dobie coś czego nie będzie szkoda na codzień zakładać ;)

PozdR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą sypiącą się lumą różnie może być. Jeżeli poodpadają większe kawałki, mogą coś przyblokować. Opcje: do ludzi, do szafy, usunąć w przypadku codziennego noszenia.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą sypiącą się lumą różnie może być. Jeżeli poodpadają większe kawałki, mogą coś przyblokować. Opcje: do ludzi, do szafy, usunąć w przypadku codziennego noszenia.

witaj Piotrze, radź co zrobić, prawdę mówiąc nieco pozazdrościłem Ci Atlantica z ringiem, który zobaczyłem na FB wiec zacząłem szukać i znalazłem a teraz mam dylemat, co dalej

PozdR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli tarczy, czy sprzedaży? Co zrobić z tarczą sam nie wiem. Usunięcie lumy w moim zegarku wydaje się być warunkiem koniecznym, gdybym chciał go często nosić.

Co do sprzedaży? To moim zdaniem najładniejszy Atlantic jaki powstał.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwoli tarczy, czy sprzedaży? Co zrobić z tarczą sam nie wiem. Usunięcie lumy w moim zegarku wydaje się być warunkiem koniecznym, gdybym chciał go często nosić.

Co do sprzedaży? To moim zdaniem najładniejszy Atlantic jaki powstał.

Dzięki Piotrze ! Założyłem brązowego Hirscha i chyba go sobie zostawię (przynajmniej na razie) w słoneczny dzień jest OK, po zmroku jest gorzej ale coś za coś9ccbbd72438a1e69529707369d2c0af4.jpg12566af68b85f87532439108a7c512e5.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak na sprzedaż, nosiłem go dziś i z moją ślepotą musiałbym usunąć lumę, wiec niech cieszy większego ode mnie miłośnika marki.

Pewien portal handlowy, nick ten sam.

Zainteresowani Koledzy proszę pisać, jestem otwarty na propozycje, pozdrawiam R.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kowal_86

Wrzuć na bazarek z linkiem do tematu - historia zakupu to zawsze jakaś wartość dodana ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.