mmichax 0 #1 Napisano 9 Stycznia 2018 WITAM, MAM PROBLEM Z USTAWIENIEM GODZINY NA MOIM ZEGARKU TARCZA POKAZUJE CO INNEGO I ELEKTRONICZNY WYŚWIETLACZ POKAZUJE CO INNEGO, BYŁEM U JEDNEGO ZEGARMISTRZA KTÓRY SIĘ PODDAŁ. MOŻE KTOŚ POTRAFI SZCZEGÓŁOWO POWIEDZIEĆ KROK PO KROKU CO ZROBIĆ. POMOCY!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9876 #2 Napisano 9 Stycznia 2018 WITAM, MAM PROBLEM Z USTAWIENIEM GODZINY NA MOIM ZEGARKU TARCZA POKAZUJE CO INNEGO I ELEKTRONICZNY WYŚWIETLACZ POKAZUJE CO INNEGO, BYŁEM U JEDNEGO ZEGARMISTRZA KTÓRY SIĘ PODDAŁ. MOŻE KTOŚ POTRAFI SZCZEGÓŁOWO POWIEDZIEĆ KROK PO KROKU CO ZROBIĆ. POMOCY!!!Jak nikt Ci tego do jutra nie ogarnie (ja dziś nie mam czasu), to wieczorem Ci to postaram się zrobić. W międzyczasie podaj numer modułu - to cztery cyfry w ramce wycechowane na dekielku zegarka, zaczynają się od "4" lub "5". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmichax 0 #3 Napisano 9 Stycznia 2018 Jak nikt Ci tego do jutra nie ogarnie (ja dziś nie mam czasu), to wieczorem Ci to postaram się zrobić. W międzyczasie podaj numer modułu - to cztery cyfry w ramce wycechowane na dekielku zegarka, zaczynają się od "4" lub "5".5208 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9876 #4 Napisano 9 Stycznia 2018 Dobra, napiszę Ci teraz, bo to szybka piłka. Najpierw musisz ustawić zegarek elektroniczny (wyświetlany na wyświetlaczu) - zakładam, że to wiesz, jak zrobić. Jak już zegarek elektroniczny będzie ustawiony prawidłowo, przechodzimy do korekty położenia początkowego wskazówek. Aby wejść do ustawienia korekty położenia początkowego wskazówek, należy przytrzymać przez około 5 sekund lewy górny przycisk i zwolnić do w momencie, gdy na wyświetlaczu pojawi się "H.SET". Gdy przycisk zostanie zwolniony, na wyświetlaczu zacznie migać "0:00", a wskazówki zaczną obracać się w kierunku wskazanej godziny. Jeśli nie zatrzymały się idealnie na godzinie 12-tej, prawym górnym przyciskiem (wstecz) lub prawym dolnym przyciskiem (wprzód) należy ustawić obie wskazówki godzinową i minutową idealnie na godzinie 12-tej. Jak już zostanie to ustawione, należy zatwierdzić ustawienie naciskając krótko lewy górny przycisk. To spowoduje powrót do trybu timekeepingu (standardowego wskazywania bieżącego czasu) i ustawienie się wskazówek na aktualnie wskazywanej przez wyświetlacz zegarka godzinie. Wszystko. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mmichax 0 #5 Napisano 9 Stycznia 2018 Dobra, napiszę Ci teraz, bo to szybka piłka. Najpierw musisz ustawić zegarek elektroniczny (wyświetlany na wyświetlaczu) - zakładam, że to wiesz, jak zrobić. Jak już zegarek elektroniczny będzie ustawiony prawidłowo, przechodzimy do korekty położenia początkowego wskazówek. Aby wejść do ustawienia korekty położenia początkowego wskazówek, należy przytrzymać przez około 5 sekund lewy górny przycisk i zwolnić do w momencie, gdy na wyświetlaczu pojawi się "H.SET". Gdy przycisk zostanie zwolniony, na wyświetlaczu zacznie migać "0:00", a wskazówki zaczną obracać się w kierunku wskazanej godziny. Jeśli nie zatrzymały się idealnie na godzinie 12-tej, prawym górnym przyciskiem (wstecz) lub prawym dolnym przyciskiem (wprzód) należy ustawić obie wskazówki godzinową i minutową idealnie na godzinie 12-tej. Jak już zostanie to ustawione, należy zatwierdzić ustawienie naciskając krótko lewy górny przycisk. To spowoduje powrót do trybu timekeepingu (standardowego wskazywania bieżącego czasu) i ustawienie się wskazówek na aktualnie wskazywanej przez wyświetlacz zegarka godzinie. Wszystko.Dziękuję za pomoc pomogło 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
artsky 52 #6 Napisano 9 Stycznia 2018 Woow, Kolega Tomasz nie dość, że robi świetne prezentacje, to jeszcze się okazał się lepszy od zegarmistrza. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach