onsam 0 #1 Napisano 14 Stycznia 2018 Witam Frumowiczow,Chcialem prosic kogos z wieksza wiedza i lepszym okiem do zegarkow o pomoc w rozpoznaniu jaki zegarek mam w reku.Wszystkie miejsca gdzie mozna by sie spodziewac opisu sa zniszczone lub zasloniete.Mnie(amatorowi) mechanizm zegarka przypomina ten z Timora bedacego czescia wiekszej grupy zegarkow ale to tylko moje zgadywanie.Za czas poswiecony z gory dziekuje.Pozdrawiam!! P. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 29989 #2 Napisano 14 Stycznia 2018 Mechanizm AS1130, wskazówki raczej od czapy (a na pewno nie komplet), tarcza z kalkomaniami. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onsam 0 #3 Napisano 14 Stycznia 2018 Dziekuje za odpowiedz. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onsam 0 #4 Napisano 14 Stycznia 2018 ...jeszcze takie pytanie dodatkowe jesli mozna.Warto robic cos z tym zegarkiem w takim stanie?Mam na mysli glownie koperte, czy np.kompletna zmiana koperty nie jest lepszym wyjsciem niz jakies naprawy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 29989 #5 Napisano 15 Stycznia 2018 Moim zdaniem, jeśli ten zegarek nie ma dla Ciebie wartości sentymentalnej, to nie bardzo jest sens cokolwiek z nim robić. Kopertę można wyczyścić, no i dać komuś, żeby wyprostował uszy. Chromowanie chyba nieopłacalne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onsam 0 #6 Napisano 16 Stycznia 2018 Chyba sie podejme by coklowiek to odzyskac, dziekuje za pomoc! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach