Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość bartek_b

CO TO ZA ZEGAREK? TU PYTAMY O SWOJE ZNALEZISKA

Rekomendowane odpowiedzi

:wacko:  :wacko:  :wacko:  Sporawo na nasze Polskie warunki - w Yorku pewnie inaczej się to przelicza

Jedno jest pewne takich zegarków więcej nie bedzie ogólnie są to dosyć rzadkie egzemplarze więc jak masz mozliwości ;)

Możliwości mam ,ale z drugiej strony za takie pieniądze to można kupić kilka ciekawych zegarków,dla mnie werki w tych kieszonkach od Buhre wyglądają nieco zbyt industrialnie i jeszcze ich trochę jest na rynku(3 lata temu w Brimfield widziałem kilkanaście, a nawet dwa goldy z emaliowanymi ptakami).A w dodatku własnie wylicytowałem Czajke stadionowke to mi będzie na dzisiaj   :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możliwości mam ,ale z drugiej strony za takie pieniądze to można kupić kilka ciekawych zegarków,dla mnie werki w tych kieszonkach od Buhre wyglądają nieco zbyt industrialnie i jeszcze ich trochę jest na rynku(3 lata temu w Brimfield widziałem kilkanaście, a nawet dwa goldy z emaliowanymi ptakami).A w dodatku własnie wylicytowałem Czajke stadionowke to mi będzie na dzisiaj   :)

W tej Hameryce to panoczku wszystkiego mają więcej , nawet klub posiadaczy polskich pistoletów VIS założyli . I gdzie tu sprawiedliwość , się pytam ? :wacko:

Edytowane przez ksawery

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tej Hameryce to panoczku wszystkiego mają więcej , nawet klub posiadaczy polskich pistoletów VIS założyli . I gdzie tu sprawiedliwość , się pytam ? :wacko:

Ale tylko za dolary.Wszystko w Peweksach trzeba kupować :( .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tylko za dolary.Wszystko w Peweksach trzeba kupować :( .

Mam gdzieś jeszcze bony jakby co ^_^ .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam takie trzy zegarki.

Co to za modele i ile są warte?

Bez_tytułu_3.jpg

Na forum nie wymieniamy zegarków.Dla jednego ten sam zegarek jest nic nie wart, a dla innych jest bezcenny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Mam takie trzy zegarki.

Co to za modele i ile są warte?

Bez_tytułu_3.jpg

Na forum nie wymieniamy zegarków.Dla jednego ten sam zegarek jest nic nie wart, a dla innych jest bezcenny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na forum nie wymieniamy zegarków

wymieniamy, wymieniamy! ja bym je wymienił za sowiecką odznakę z włodzimierzem illiczem i fotoaparat smiena... michal199471 co Ty na to? :)

koszyk tourbilliona do hublota ...niebity! kupię

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dołóż jeszcze 1 majowy znaczek z gołębiem i będzie sprawiedliwie 3 za 3 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Warte tyle ile klient jest w stanie zaplacić ;)

Czyli niewiele? nr 3 widziałem na e-bay'u za 30-90$ ale były w nieco lepszym stanie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Yakovlev

Czyli niewiele? nr 3 widziałem na e-bay'u za 30-90$ ale były w nieco lepszym stanie...

W takim razie wiesz gdzie szukać, po co pytasz ? Sprzedawaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj nie wycenia się zegarków , przeczytaj regulamin .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie z kórego roku może być ta SLAVA? Czy wygląda ona na oryginał? Nie mogę znaleźć w katalogach. Dzięki za pomoc!

LINK:  http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mJP591FhL3rd9SBEB70MOJQ.jpg

http://www.ebay.com/itm/SLAVA-WATCH-VINTAGE-SOVIET-RUSSIAN-MECHANICAL-NICE-RARE-Hexagonal-Design-Model-/271179676177

Wiem już, że lata '80, ale ponawiam pytanie dotyczące oryginalności zegarka? Jaki on ma mechanizm?

Edytowane przez Qba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To złoty Nairi. Chyba z przełomu lat 60-tych i 70-tych. Takie zegarki produkowano w zakładzie w Erewaniu.

P.S. Dla mnie to takie małe dzieło sztuki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jednak odpuszczę go sobie, bo cena za wysoka jednak; po targach Bułgar zszedł na 300zł. Chyba nie jest tego wart. Dzięki za pomoc.

Czysta za kirowskiego !!! Ja pierdziu powariowali jakie 3 tyg tem na pchlim trafilem kirowskiego w stanie bdb+ tylko że zwykla tarcza za 4,5 dyszki ?? Tutaj tarcza robi robote ale z drugiej strony za tarcze dac 255 zeta ;) to kupie taka sama i podmienie w swoim i suma wyjdzie niecala stowke ;)

Jedyne ale ! Gdzie kupic taka tarcze ;)

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach te Wasze pchle targi, 45 za kirowskiego w stanie 5+ no, no, gratulacje. Wrzuć zdjęcie w nowych nabytkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To złoty Nairi. Chyba z przełomu lat 60-tych i 70-tych. Takie zegarki produkowano w zakładzie w Erewaniu.

P.S. Dla mnie to takie małe dzieło sztuki.

dziękuję za odpowiedź. Szukałem na internecie jakiegoś katalogu czy coś ale po nazwie Haupu a tu podajesz Nairi? znajdę coś w temacie na internecie. Nie ukrywam że stałem się posiadaczem całkiem przypadkiem poprzez spadek i nie miałem zielonego pojęcia co posiadam  w sumie nadal nie wiem :-) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dziękuję za odpowiedź. Szukałem na internecie jakiegoś katalogu czy coś ale po nazwie Haupu a tu podajesz Nairi? znajdę coś w temacie na internecie. Nie ukrywam że stałem się posiadaczem całkiem przypadkiem poprzez spadek i nie miałem zielonego pojęcia co posiadam  w sumie nadal nie wiem :-) 

Haupu czyta się właśnie Nairi , to alfabet rosyjski czyli cyrylica .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ach te Wasze pchle targi, 45 za kirowskiego w stanie 5+ no, no, gratulacje. Wrzuć zdjęcie w nowych nabytkach.

Masz racje cudne są te opowieści targowe ku pokrzepieniu serc .Czyta się je z zapartym tchem jak baśnie braci Grimm.Najpiękniejsza jest ta o Okeanie za dziesięć dolców(autora nie pamiętam) z happy endem w stylu"a nie kupiłem tego Okeana bo miał ryskę na szkiełku" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, to nie było sarkastyczne, po prostu jestem pełen uznania dla takich zdobyczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, to nie było sarkastyczne, po prostu jestem pełen uznania dla takich zdobyczy.

Ja również podziwiam,zresztą wyszukiwanie czegoś fajnego na stoiskach bazarowych to przyjemne zajęcie,o wiele lepsze niż wykopaliska w internecie.Dzisiaj na przykład musiałem wstać o trzeciej w nocy bo się aukcja kończyła na ten zegarek  

post-67292-0-40926300-1392889459.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi