crazik 0 #1 Napisano 22 Stycznia 2018 Dzien dobry,Posiadam taki zegarek od pol roku. Jest to oryginalny zegarek i do tej pory nie sprawial problemy. Dzisiaj przebierajac sie uslyszalem jak wydal z siebie 2 sekundowy dzwiek (pikniecie) i od tej pory nie umiem ustawic godziny. Podswietlenie nagle jest na przycisku mode a nie reverse jak to bylo wczesniej. Nie wiem co sie stalo ? Moze przypadkiem sie cos poprzestawialo ? Nie potrafie tego opanowac. Prosze o porady bo nie wiem czy reklamowac. Jest to wersja szaro niebieska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10864 #2 Napisano 22 Stycznia 2018 Wrzuć fotę, bo coś mi się wydaje po opisie, że taki oryginalny to on może nie być. 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazik 0 #3 Napisano 22 Stycznia 2018 https://photos.app.goo.gl/CiRLXxqrGo77fp9A2 zegarek zakupiony na stronie zegarki24h.pl 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9732 #4 Napisano 22 Stycznia 2018 Zegarek jest oryginalny, na zdjęciach jesteś w trybie timera. Przełącz przyciskiem MODE do trybu timekeepingu - podejrzewam, że o to chodzi. A jeśli nie, to obejrzyj jeden z moich filmów o ustawieniach tego modelu. Jak coś, to pytaj. Nie ma opcji, żebyś go nie ustawił. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10864 #5 Napisano 22 Stycznia 2018 Na zdjęciach wygląda ok. Tomek a to jest taka opcja, że zależnie od trybu podświetlenie aktywuje się różnymi przyciskami? 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazik 0 #6 Napisano 22 Stycznia 2018 Dziekuje za odpowiedź. Panie Tomku - dzieki pana filmikowi udało mi się nastawić godzinę jak ten zegarek kupiłem Właśniie problem w tym ze przycisk Mode daje mi teraz podświetlenie a przycisk reverse działa jak przycisk ModeUdalo mi sie ustawic zegarek bo ogarnąłem, że przyciski pozamieniały się po skosie :? Czyli Mode z Reverse, a Adjust z Forward :| o co chodzi ? Chce moje stare ustawienia !Bez jaj... najgorsze jest to, ze nie moge znalezc dowodu zakupu a zegarek kupilem w sierpniu :/ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9732 #7 Napisano 23 Stycznia 2018 A czy zegarek nie był czasem rozbierany do czyszczenia i bezel nie jest założony odwrotnie? To pierwsze, co przychodzi mi do głowy. Druga rzecz to jakieś zwarcie na płytce/przycisku. Czy pomimo faktu, że przyciski się pozamieniały, to działają wszystkie cztery? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazik 0 #8 Napisano 23 Stycznia 2018 Nie byl rozbierany. Od nowosci nic z nim nie robilem bo dzialal jak powinien. Zwarcie oznaczaloby ze do srodka dostala sie woda. Niby dziala ale zrgarek po dwoch godzinach znow sie zresetowal 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S.Adi. 135 #9 Napisano 23 Stycznia 2018 Zegarek masz na gwarancji. Nawiąż kontakt ze sklepem, ty nie masz dowodu zakupu ale jest przecież jakiś ślad, że go właśnie kupiłeś.Sprawdź u siebie (np. historia na rachunku) a potem rozmawiaj ze sklepem.Może się mile zaskoczysz i uznają Twoje roszczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crazik 0 #10 Napisano 24 Stycznia 2018 Wyciagnalem mechanizm, przedmuchałem wlozylem na nowo i odziwo wszystko wrocilo do normy. Mam nadzieje ze juz sie to nie bedzie powtarzalo bo nie chce mi sie bawic w reklamacje. Dziekuje wszystkim za odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach