Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

maryshod

Zegarek męski Rodania Swiss RS2504042

Rekomendowane odpowiedzi

Witam po weekendzie będę płacił przelewem za nowy zegarek co o nim myślicie? Warto? i czy jest wart swojej ceny?. Koszt to 2300 złotych

W linku można zobaczyć jak wygląda. https://www.amazon.co.uk/Rodania-Swiss-automatic-stainless-RS2504042/dp/B00SH51P68

Zegarek męski Rodania Swiss RS2504042

Czy nikt nic nie wie na temat tego zegarka? Myślałem, że jest tu dużo ekspertów. Będzie to mój drugi zegarek i chcę wiedzieć na co się piszę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez kubaopp
      Witam Wszystkich, od jakiegoś czasu posiadam po zmarłym wujku stary zegarek jakim jest Rodania Zegarek oceniam na 50-60 lat .

Wszystko co wiem o nim to że jest to szwajcarski zegarek, był raz naprawiany i nie posada oryginalnego paska. nie znam się kompletnie na zegarkach wystarczyło go nakręcić i ładnie sobie "cykał" i tak do pewnego razu kiedy nakręciłem go do końca i cisza zegarek stoi nie da się już go bardziej nakręcić, można kręcić ewentualnie w przeciwnym kierunku.Minęło już kilka miesięcy aż do dziś, że postanowiłem coś z nim zrobić.
      Zegarek ma dla mnie dużą wartość sentymentalną i bardzo ucieszył bym się gdy by z powrotem wskazywał czas wujek z resztą też pewnie by się ucieszył

pod pokrywą na mechanizmie jest napis swiss made 17 jewels , a na pokrywie stainless stell back 4049 GI.
      może ktoś z was będzie znał model i dokładniejszy rocznik oraz jakiegoś dobrego speca z łodzi lub okolic żeby mógł naprawić zegarek.
      zdjęcie zegarka : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/200eb20638c0f85b.html

Z góry dziękuje za pomoc Jakub.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.