kris.top 2 #226 Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Fajnie ten struś pasuje temu recraftowi Super. Edytowane 9 Stycznia 2019 przez kris.top 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8406 #227 Napisano 9 Stycznia 2019 To prawda,pomysł mój, a wykonanie kolegi z forum. ale efekt przeszedł moje oczekiwania, jest super. Tydzień nie schodził z łapy 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goman 307 #228 Napisano 18 Stycznia 2019 Taki wpadł 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #229 Napisano 19 Stycznia 2019 Gratki, fajne zestawienie kolorów :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #230 Napisano 19 Stycznia 2019 Spory ale dobrze wyglada. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #231 Napisano 4 Lutego 2019 Ooooo temat z Recraftami. Pozwolę sobie odświeżyć. Fotki niestety telefonem 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #232 Napisano 4 Lutego 2019 Jaka to referencja? To oryginalna bransoleta od tego Recrafta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #233 Napisano 4 Lutego 2019 SNKM99 - czarne pvd, choć na zdjęciach to tak średnio widać. Tak bransoleta jest ori. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triptical 7668 #234 Napisano 4 Lutego 2019 Zupełnie nie wygląda na czarny 0 Time matters Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #235 Napisano 4 Lutego 2019 SNKM99 - czarne pvd, choć na zdjęciach to tak średnio widać. Tak bransoleta jest ori.Dzięki Kolego :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #236 Napisano 4 Lutego 2019 Postaram się jakiś aparat pożyczyć i cyknąć w naturalnym oświetleniu, bo istotnie telefon strasznie przekłamuje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #237 Napisano 4 Lutego 2019 Aż sobie wygooglowałem i faktycznie, na Twoich zdjęciach nie wyglada to na PVD ;-) IMO to faktycznie kwestia odpowiedniego oświetlenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wkamil 511 #238 Napisano 4 Lutego 2019 O, zapominałem o tym wątku :-) Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
abir 8406 #239 Napisano 4 Lutego 2019 Mniam 0 Zdrowy rozsądek to nic innego jak zbiór uprzedzeń nagromadzonych w umyśle przed osiemnastym rokiem życia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #240 Napisano 5 Lutego 2019 Aparatu nie zdobyłem ale pobawiłem się trochę telefonem. Na ostatniej focie porównanie z Orientem Symphony, bo co prawda Seiko podaje w opisie PVD black ale tak do końca czerń to to nie jest. Wydaje mi się, że ostatnie foto najlepiej oddaje kolor. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek427 3 #241 Napisano 5 Lutego 2019 cholera, niepotrzebnie tu wchodziłem, teraz chcę mieć ten zielony 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #242 Napisano 5 Lutego 2019 no zielony jest najfajniejszy !! potwierdzam:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #243 Napisano 6 Lutego 2019 Żeby tylko była jakaś mniejsza wersja tego SNKM97, taki zegarkowy "light" ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Breitling 13048 6386 #244 Napisano 6 Lutego 2019 Żeby tylko była jakaś mniejsza wersja tego SNKM97, taki zegarkowy "light" ;-)może SNKP27 ?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #245 Napisano 6 Lutego 2019 może SNKP27 ?? Może, jak się "wygrzebię" z ostatnich zakupów Zawsze uważałem, że linia RECRAFT, z jej odniesieniami do lat 70tych XX wieku, z silnym zakorzenieniem w vintage, coś w sobie ma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #246 Napisano 6 Lutego 2019 Żeby tylko była jakaś mniejsza wersja tego SNKM97, taki zegarkowy "light" ;-)Niestety z tego właśnie powodu mój egzemplarz poszedł do ludzi. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #247 Napisano 6 Lutego 2019 Niestety z tego właśnie powodu mój egzemplarz poszedł do ludzi. U mnie było tak samo. Kupiłem SNKM97, bo mi się bardzo spodobał i trochę liczyłem na to, że będzie u mnie dobrze wyglądał. Ale 44 mm średnicy, a do tego płaski profil spowodowały, że szybko znalazł nowy dom 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
brejq 18 #248 Napisano 6 Lutego 2019 fidelio, mam podobnie. Jest dosłownie na styk ale powoduje pewien dyskomfort na nadgarstku. Jednak nie potrafię się z nim rozstać. Za bardzo mi się podoba. Może jak znajdę następcę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #249 Napisano 6 Lutego 2019 fidelio, mam podobnie. Jest dosłownie na styk ale powoduje pewien dyskomfort na nadgarstku. Jednak nie potrafię się z nim rozstać. Za bardzo mi się podoba. Może jak znajdę następcę Cóż, ja "stanąłem w prawdzie" i w końcu zaakceptowałem to, że jednak duże zegarki nie są dla mnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #250 Napisano 6 Lutego 2019 Cóż, ja "stanąłem w prawdzie" i w końcu zaakceptowałem to, że jednak duże zegarki nie są dla mnie Życie . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach