Montray 0 #1 Napisano 21 Lutego 2018 Witam!Bardzo spodobal mi sie Casio Pro Trek WSD-F20 ale w PL ciezko go dostac.Mozecie polecic jakis podobny model do tego? Bylbym wdzieczny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomG80 9818 #2 Napisano 21 Lutego 2018 Witam!Bardzo spodobal mi sie Casio Pro Trek WSD-F20 ale w PL ciezko go dostac.Mozecie polecic jakis podobny model do tego? Bylbym wdzieczny.Wcześniej był WSD-F10, ale chyba zbytnio nie przyjął się na rynku, gdyż Casio ze smartwatchami przespało nieco temat i trochę zamykają tyły w tej dziedzinie. Rozumiem, że zegar Ci się podoba, ale osobiście z Casio brałbym zwykły, porządny zegar (G-Shock, ProTrek, Edifice, Oceanus), a smartwatcha kupił jakiejś marki, która się w nich specjalizuje od lat,np. Ssmsung, Garmin itp., oczywiście zależnie od zastosowania. A WSD-F20 możesz spokojnie poszukać na Amazonie czy innych serwisach aukcyjnych - myślę, że znajdziesz bez problemu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Montray 0 #3 Napisano 21 Lutego 2018 Ten WSD-F20 bardzo mi sie spodobal.Co do samsunga czy tez Garmin sadzilem ze jednak Casio byloby lepsze... Sa na Amazonie WSD-F20 ale wolalbym z PL dystrybucji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pilot_Pirx 0 #4 Napisano 7 Marca 2018 Darmowa wysyłka do PL (z amazon.de)Customer service - na najwyższym światowym poziomie.Ceny z reguły sporo niższe niż w PL. Masz uraz do Amazona?Ewentualnie co robią inni sprzedawcy, że wolisz kupować u nich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach