Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

unreal699

Prośba o opinię - Gant Tilden GT024003 lub coś podobnego ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

nie jestem jakimś zbytnim znawcą w temacie zegarków, a chcę kupić jakiś elegancki zegarek w cenie MAX 1000zł.

Wpadł mi w oko taki oto zegarek:

https://www.timetrend.pl/gant/17074-gant-tilden-gt024003.html

Tylko BARDZO PROSZĘ o opinię odnośnie tego konkretnie modelu lub ewentualnie chociaż ogólnie odnośnie zegarków TEJ MARKI :) Ponieważ na forum każdy temat odnośnie modeli właśnie tej firmy się ucina i nikt nie wypowiedział się jeszcze konkretnie.

Powiem szczerze, że ten lub podobne modele tej właśnie firmy bardzo mi się podobają stylistycznie i szukam właśnie czegoś takiego, a nie chciałbym zaliczyć wtopy, ponieważ nie jest to zegarek za 100zł :P

Proszę o rzetelne info :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też nie jestem ekspertem ale wiem, że mam oprawki do okularów marki Gant i jakoś nie za bardzo bym chciał mieć zegarek tej marki. To chyba tak samo jak buty Gino Rossi i zegarek z tym samym znakiem.  Te marki chyba w  czym innym się specjalizują a nie w zegarkach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

JAKIEJ MARKI?

W ofercie gacie, kapcie, koszule, zegarki... :(

Dlaczego TimeTrend ma je w ofercie? Oto jest pytanie.

Pozdrawiam

Piotr

Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze, że bardzo podoba mi się ich stylistyka i szukając nie znalazłem czegoś podobnego w tej cenie, chyba że jestem w błędzie i mnie nakierujecie jakoś ;) może podsuniecie jakieś ciekawe pomysły? :)

co z tego że robią inne rzeczy, to znaczy że zegarki już mają złe? mechanizmy i tak nie używają swoje, tylko japońskie (tak twierdzi sprzedawca). Cena z resztą też nie jest niska, tak jak np jakaś inna chińszczyzna... a zegarek ma na prawdę ładną stylistykę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

W kwocie do 1000 zł zł jest już całkiem fajny wybór zegarków sprawdzonych i uznanych marek, w sczególności japońskich - SEIKO/ORIENT/CITIZEN. Ja na Twoim miejscu dałbym sobie spokój z tym Gantem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A podsunęlibyście coś konkretniej ewentualnie w tej stylistyce jak mój wybór? ;) byłbym wdzięczny :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Jeśli w kwocie do 1000 zł w grę wchodzi automat, to faktycznie raczej bez chrono. Ale nadal jest w tej kwocie duży wybór fajnych zegarków, które posłużą lata :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

nie jestem jakimś zbytnim znawcą w temacie zegarków, a chcę kupić jakiś elegancki zegarek w cenie MAX 1000zł.

Tylko BARDZO PROSZĘ o opinię odnośnie tego konkretnie modelu lub ewentualnie chociaż ogólnie odnośnie zegarków TEJ MARKI :) Ponieważ na forum każdy temat odnośnie modeli właśnie tej firmy się ucina i nikt nie wypowiedział się jeszcze konkretnie.

Powiem szczerze, że ten lub podobne modele tej właśnie firmy bardzo mi się podobają stylistycznie i szukam właśnie czegoś takiego, a nie chciałbym zaliczyć wtopy, ponieważ nie jest to zegarek za 100zł :P

GANT byłby świetny, gdyby miał narysowane wskazówki chronografu tak to jak jeden z wielu za 8 stów, ale z narsywoanymi wskazówkami dejm to byłoby coś...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

Duży masz nadgarstek?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Zegarek ma się Tobie podobać, a nie nam :-) Jeśli więc Tobie się podoba, to go po prostu kup i ciesz się z jego noszenia ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kolega odbił od pierwowzoru dość srogo. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

I zdania nie zmieniam ;-) Co więcej, mając do dyspozycji 800 zł na Atlantica też bym raczej nie spojrzał, tylko poszedł bym w Bambino i miałbym fajny zegarek na lata :-) To jednak Koledze ma się zegarek podpbać, a Atlantic to i tak zdecydowanie lepszy wybór niż Gant ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że to Koledze ma się podobać, ale podejrzewam, że pierwszy pokazany zegarek też się podobał dlatego ja odważnie pozwolę sobie napisać, że z tych dwóch to ja jestem zdecydowanie za zegarkiem Atlantic! Przy czym uwaga - średnica mniejsza o 4 mm, ale myśle, że to raczej wyjdzie na zdrowie

Ten zegarek też będzie na lata - za Bambino przemawia dla mnie, że to automat, ale jakoś nie do końca przekonuje mnie wzornictwo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wersji Bambino jak i opcji kolorystycznych jest sporo. Tak wiec na pewno cos sie znajdzie .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

A do tego dość często jest na naszym bazarku, w bardzo dobrych cenach :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.