Bartheck 10 #726 Napisano 3 Lipca 2008 Co prawda Kuzaj jest ambasadorem Taga ale wczoraj naocznie się przekonałem, że nosi coś innego, niestety musicie mi wybaczyć brak zdjęcia, nie chciałem napastować faceta w sklepie a co do zegarka, to na ręce miał PAMa Ferrari, bodajże Scuderię ale nie dowidziałem którą 0 "A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #727 Napisano 6 Lipca 2008 Na BBC pokazywali jeden ze starych programów Top Gear, którego gościem był piłkarz Arsenalu Ian Wright. Ktoś mu chyba dobrze doradził, bo na jego ręku zauważyłem IWC Portuguese Automatic w stali z czarną tarczą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #728 Napisano 30 Lipca 2008 http://img152.imageshack.us/img152/783/dscn4743qk2.80a6ead4 wie ktoś co to za pazur , znaczy się zegarek ? 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kortyzol 3 #729 Napisano 30 Lipca 2008 jakiś Breitling :?: 0 ???????? => ta choroba dobrze ROCKuje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czarny 4 #730 Napisano 30 Lipca 2008 Breitling navitimer na moje oko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #731 Napisano 1 Sierpnia 2008 Breitling navitimer na moje oko cosmonaute 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #732 Napisano 10 Sierpnia 2008 w najnowszym Batmanie Christian Bale nosi najprawdopodobniej JLC reverso squadra, ale nie jestem pewien na 100%, dla tych co idą do kina, scena z najlepiej widocznym zegarkiem to równo 54-ta minuta filmu licząc pokazania się loga WarnerBros, wygląda mniej więcej tak właśnie wróciłem z kina i film polecam, tylko nie idźcie z dziećmi :shock: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #733 Napisano 11 Sierpnia 2008 Kenny Rogers nosi pomarańczową Planetę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #734 Napisano 26 Sierpnia 2008 pierwsze co pomyślałem to to ,że Pitt jest ambasadorem Tag'a , ale zegarek nie pasuje . myślę ,że to Blancpain Fifty Fathoms Ref. 5015-3630-52 , ale pewności nie mam . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi 5077 #735 Napisano 26 Sierpnia 2008 Chyba, ze Precista :twisted: :wink: 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #736 Napisano 27 Sierpnia 2008 Chyba, ze Precista :twisted: :wink: ? 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 410 #737 Napisano 27 Sierpnia 2008 Chyba, ze Precista :twisted: :wink: Nie ma wersji w zlocie :mrgreen: aczkolwiek zegarek pierwsza klasa 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość CookieMonster #738 Napisano 28 Sierpnia 2008 Prezydent 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciato 24 #739 Napisano 28 Sierpnia 2008 Co nosi Prezydent i czemu do góry nogami? IWC , było to już wałkowane . 0 xxx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzepa 3 #740 Napisano 28 Sierpnia 2008 Był cały temat o tym... 0 // Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 2 #741 Napisano 1 Września 2008 Nie wiedziałem, że Yelena Isinbayeva jest ambasadorem Omegi:I jeszcze fotka z innymi olimpijczykami (Tysonem Gayem i Kim Gevaert) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #742 Napisano 1 Września 2008 Bruce Willis nosi OMEGE SPEEDMASTER Monwatch.......w wywiadze dla Playboya mial ja na reku.... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #743 Napisano 1 Września 2008 jaki numer playboya? polski czy usa? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #744 Napisano 1 Września 2008 Polska Edycja..a ktory numer to nie pamietam, musial bym poszukac 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEAMASTER 0 #745 Napisano 5 Września 2008 Czy ktoś wie, jaki zegarek nosi Pan Majster Klepka z programu "Tool Box" w TVN Turbo? On też chyba prowadzi program "Mechanik" i jeszcze jakiś tam o majsterkowaniu w domu. Ostatnio zwróciłem uwagę, że na ręce ma jakąś wielką maszynę, prawdopodobnie chronograf, na różowym, chyba kauczukowym pasku. Byłbym wdzięczny za informację. 0 FREUDE AM FAHREN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Structural 0 #746 Napisano 5 Września 2008 jaki zegarek nosi Pan Majster Klepka z programu "Tool Box" w TVN Turbo? jakąś wielką maszynę, prawdopodobnie chronograf, na różowym, chyba kauczukowym paskuDamian Śmigielski - też akurat wczoraj zwróciłem uwagę. Tylko mnie się wydało, że pasek był (guma, tak tak) pomarańczowy raczej - co jest też bardziej prawdopodobne, bo ja takich kloców na różowym pasku nie widziałem jeszcze.W pierwszym momencie stawiałbym, że to jakiś Locman - chronograf to był w kopercie takiej trochę a la Luminor, czyli bardziej kwadraciak z okrągłym cyferblatem. 0 Pozdrawiam serdecznie - Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
allim 0 #747 Napisano 7 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #748 Napisano 7 Września 2008 Co nosi Oprah? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #749 Napisano 7 Września 2008 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
madej23 0 #750 Napisano 7 Września 2008 A ten?[url=http://g.imageshack.us/g.php?h=134&i=badboysiiluminox2sy0.jpg 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach