Gość Wywiad #876 Napisano 27 Stycznia 2009 Czy może ktoś z Was rozpoznaje co to? Na pierwszej fotografii widzę, że bok koperty jest matowy ale powierzchnia wokół szkiełka i uszy się błyszczą, czyżby Le Locle, trochę dziwne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #877 Napisano 27 Stycznia 2009 mi na zeno wyglada. a ze Lis Zeno/Davosa? czemu nie, świetne zegarki w dobrej cenie, nie każdy widzi potrzebę wydawania tyle kasy na byskotkę nie wygląda to na podróbę rolexa z allegro albo Perfecte wiec jest chyba ok nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #878 Napisano 27 Stycznia 2009 Jeszcze mi Hamilton Jazzmaster przyszedł do głowy... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyle 3 #879 Napisano 27 Stycznia 2009 na Zenka mi to nie wygląda, zresztą nie spodziewałbym się, słyszałem ostatnio, ile Lisu kosi kasy... Może to kwestia spożycia wieczornego drinka, ale czy wskazówki nie są niebieskie? gdzie mi tam do Waszej wiedzy, ale czy to nie będzie jakiś Longines 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 10 #880 Napisano 27 Stycznia 2009 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Blaz #881 Napisano 28 Stycznia 2009 Lis jako jeden z nielicznych polskich celebrities ma gust. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #882 Napisano 28 Stycznia 2009 Zegarek Lisa ma charakterystyczną koronkę - płaską i mało odstającą od koperty - myślę, że ta cecha powinna być punktem wyjściowym w poszukiwaniach. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość DesertFish #883 Napisano 28 Stycznia 2009 Chopard Eltona JohnaChopard 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio 10 #884 Napisano 28 Stycznia 2009 jeszcze trzy fotki znalezione w necie: niestety niewyraźne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nick555 25 #885 Napisano 28 Stycznia 2009 Może eterna? Tylko wskazówki chyba powinny być jasne... 0 FORZA Robert! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hakan 0 #886 Napisano 28 Stycznia 2009 Wydaje mi się, że to już wspominany w tym temacie Tissot Le Locle lub 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość MichaelD #887 Napisano 29 Stycznia 2009 Buzz Aldrin i Omega Speedmaster Prof 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość McIntosh #888 Napisano 29 Stycznia 2009 Lis jako jeden z nielicznych polskich celebrities ma gust. :D Gdyby ..............(ingraencja admina).............. super. A ja w temacie, zapodam jeszcze raz Mayera, bo na ręku dumnie czas odmierza Big Pilot... Sorry za kiepską jakość zdjęcia, ale robiłem zrzut ekranu z youtube. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lawnowerman 937 #889 Napisano 30 Stycznia 2009 Co nosi Krzysiu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #890 Napisano 30 Stycznia 2009 na pierwszym zdjeciu to troche jak hamilton maestro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satyr 9 #891 Napisano 30 Stycznia 2009 Wspaniałe wywody nt. zegarka Lisa a nosi to 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zel Gadis 4 #892 Napisano 30 Stycznia 2009 No No to teraz jeszcze bardziej przyznaję też,że ma dobry gust na tle zegarkowej szarzyzny naszych znanych.Bombowy klasyk.Choć te z czarną tarczą są mi bliższe.Przymierzałem Classima Executives XL,miodna!!!Pamiętam jak polewali z kaczki bo nosił reklamówkę z logiem Żywca...Szacun dla Lisa za to (ale tylko za to ) 0 "Billy: -I'm scared Poncho. Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man. Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #893 Napisano 30 Stycznia 2009 Co nosi Krzysiu ? klamra na drugim zdjęciu rządzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
aalogg 0 #894 Napisano 30 Stycznia 2009 rewelacja!! powiem szczerze ze obejrzałem sobie ofertę tejże firmy i ma wiele ciekawych modeli... cenowo nie odstrasza a swój klimat ma. wiecie co w nich siedzi? zakładam że ETE wkładają ale jakie..?? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #895 Napisano 30 Stycznia 2009 A ja dowiedziałem się, że Martyna Wojciechowska nosi Fossila.. tylko niestety nie wiem jaki model. Sądząc po paru zdjęciach w necie - jakiś męski rozmiar chyba.. A info od agentki P. Wojciechowskiej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klod100 47 #896 Napisano 2 Lutego 2009 0 _________Klaudiusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazior 492 #897 Napisano 2 Lutego 2009 nie wiem czy ogladaliscie wreczenie medali dla pilkarzy recznych - na nadgarskach polskich zawodnikow zauwazylem TH Carrera oraz U-Boata. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
corten 22 #898 Napisano 3 Lutego 2009 Nie wiem czy zaliczyć do znanych (do sławnych na pewno nie) - Lily Allen - daje jako ciekawostkę zegarkową..Wpadłem wczoraj na to zdjęcie przypadkiem na jednym z portali plotkarskich (a jak! ile można czytać o kryzysie i zlocie takiej jednej polskiej partii).Na ręce - na moje oko Rolex Submariner 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Opiał 10 #899 Napisano 3 Lutego 2009 Jeeezu! Ale z nas zboczeńcy! Normalny facet w ogóle by nie zauważył zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tryton #900 Napisano 3 Lutego 2009 jakiś męski rozmiar chyba.. wcale bym sie nie zdziwił Co do powyzszego zdjecia, na zegarek w ogole nie zwrociłem uwagi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach