Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ewka8995

Jaki zegarek do 500-600 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Jak w temacie. Chciałabym kupić zegarek do 500-600 zł. Jednak w temacie zegarków jestem całkiem zielona i uprzejmie proszę o radę :) Jakie firmy polecacie ? Gdzie najlepiej zegarek kupić żeby się nie naciąć? Dodam że interesuje mnie prosty klasyczny zegarek na bransolecie w kolorze złotym. 

Z góry dziękuję za rady i serdecznie pozdrawiam :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz czy to ma być zegarek kwarcowy (na baterię) czy np. mechaniczny o naciągu automatycznym (nosząc na ręku sam się nakręca).

Łatwiej będzie coś zaproponować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Napisz czy to ma być zegarek kwarcowy (na baterię) czy np. mechaniczny o naciągu automatycznym (nosząc na ręku sam się nakręca).

Łatwiej będzie coś zaproponować.

Hmm dobre pytanie ;) nigdy innego zegarka niż na baterie nie miałam także zostańmy chyba przy tym kwarcowym ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję Ci bardzo :) a co myślisz o zegarkach Casio ?

Są równie dobre. Japończycy oferują dobre produkty w relacji cena/ jakość. :huh:

"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość qhen

Casio są dość dobre (sam mam 2 szt) .Szukaj tych drozszych bo te do 300 zł to zazwyczaj maja koperty z mosiądzu. (przynajmniej te damskie)

ps jesli zdecydujesz sie na Casio to napisz mi PW to powiem Ci jak kupic z polskiej dystrybucji zibi i jak wynegocjowac fajna cene (przynajmniej stówke taniej) he he

Edytowane przez qhen

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Każdy z tej listy powinien spełnić oczekiwania i dobrze służyć. Citizen i Seiko to takie trochę bardziej "prestiżowe" marki niż Casio i Pulsar, ale w praktyce tego nie odczujesz. Gdybym miał coś doradzić, to rozejrzenie się w ofercie Citizena z mechanizmem solarnym eco-drive. Zresztą Casio i Seiko też coś takiego mają. Będziesz miał święty spokój z wymienianiem baterii. I sprawdź dokładnie wymiary tych zegarków, bo niektóre wydają się być bardzo duże. Średni rozmiar to 42mm a 44mm to już duży zegarek.

obraz.png.66c7434b9e50a5dcc881c77f7c9d9c20.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi