Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

deadriderX

Orient Star wart uwagi.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Powoli uzupełniam kolekcje czasomierzy i tym razem padło na Orient Star (w sumie Esteem 2, ale postanowiłem podnieść poprzeczkę) Jako, że ciężko obejrzeć na żywo te modele proszę o opinię osoby, które miały styczność z tymi zegarkami. Z góry dziękuję za komentarze.

A to moje przemyślenia :

Pierwszy i drugi model ze zdjęcia super bransoleta.

Trzecie zdjęcie - bardzo podobają mi się wskazówki, które przelamują klasyczny charakter tego Orienta.

Czwarty ma open hart, ta komplikacja bardzo mi się podoba (dlatego najpierw myślałem o Esteem).

I ostatni, mój pierwszy faworyt bardzo zrównoważony... Tylko, że ja uwielbiam bransolety.

4e6e2914e8a87492eb9f2bfc215d8e17.jpg6c8968bad7b6cdfa6ff435a4653defa1.jpg3590d5e2338b73c8056d280d0e77a611.jpgc325d7923188fa7bd436f6d709de30b8.jpg210acd860090b5525229513f8b6eab36.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ostatni model i bardzo sobie chwalę.

Wykonanie, kulturę pracy naciągu, no i oczywiście wskaźnik rezerwy chodu, dla którego właściwie go kupiłem.

Ten bajer sprawdza się doskonale szczególnie przy okazjonalnym noszeniu.

Przynajmniej wiem, ile się nakręcił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.