Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

denver47

BALL Engineer III Bronze

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam tym razem na kąsek z brązu

Pełna galeria w wysokiej rozdzielczości dostępna w serwisie Flickr: https://flic.kr/s/aHsmhNEcFM

Poniżej kilka fotek prezentujących zegarek - zapraszam do pełnej galerii oraz do komentowania :) Marek

42061665971_c74d86a9e7_h.jpg

41341331654_7d6a4efdbe_h.jpg

40253739240_8ea525b5e6_h.jpg

42061624851_1185ffffe6_h.jpg

28188477968_04e05ee7f9_h.jpg

42016846782_460ece8c25_h.jpg

41341169514_cbc3621b21_h.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

No klasa pilocik! Akurat w jego przypadku poodba mi się, że przeciwwagą wskazówki sekundowowej nie jest Double R :-) Znowu widać jakość wykonania ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak.

Nawycinali się trochę, aby osadzić te rurki z trytem

42016998902_17fa30746c_o.jpg

Kliknij w miniaturkę i zobacz na godzinę 12 - tam powinna być ostrość złapana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zapraszam tym razem na kąsek z brązu

Pełna galeria w wysokiej rozdzielczości dostępna w serwisie Flickr: https://flic.kr/s/aHsmhNEcFM

Poniżej kilka fotek prezentujących zegarek - zapraszam do pełnej galerii oraz do komentowania :) Marek

Wszystko wysmakowane w tym zegarku, właśnie koperta z brązu idealnie współgra z resztą. Ty jak to podobno fotoamator (tylko) świetnie uzupełniłeś to tymi dwoma ołówkami. Fajny akcent a zegarek - piękny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko wysmakowane w tym zegarku, właśnie koperta z brązu idealnie współgra z resztą. Ty jak to podobno fotoamator (tylko) świetnie uzupełniłeś to tymi dwoma ołówkami. Fajny akcent a zegarek - piękny.

Dzięki. Szczotkowanie w tym zegarku wypada całkiem fajnie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki. Szczotkowanie w tym zegarku wypada całkiem fajnie

Pewnie nie jest to zbyt odkrywcze, ale Ball ze swoją wysmakowaną, dyskretną stylistyką, jest na przeciwnym biegunie estetycznym niż Invicta, ze swoim odpustowym przepychem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość gość”u

Pewnie nie jest to zbyt odkrywcze, ale Ball ze swoją wysmakowaną, dyskretną stylistyką, jest na przeciwnym biegunie estetycznym niż Invicta, ze swoim odpustowym przepychem.

Dlaczego porównałeś akurat do Invicty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@denver47, naprawdę bardzo ładne zdjęcia! (może tylko koronkę bym zakręcił, ale wiem, że to dla odpowiedniej kompozycji)

A czy na deklu jest jakiś konkretny model samolotu? Tak czy tak - dekiel świetny, lubię, gdy opowiada jakąś historię. Fanem kopert z brązu natomiast nie jestem, ale zegarek jest super. To jest właśnie pomysłowe nadanie "vintage'owego" charakteru, a nie postarzane indeksy czy sztuczna patyna...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego porównałeś akurat do Invicty?

Bo te dwie firmy mają skrajnie odmienną stylistykę. Nie twierdzę, że nie można takich duetów stworzyć znacznie więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@denver47, naprawdę bardzo ładne zdjęcia! (może tylko koronkę bym zakręcił, ale wiem, że to dla odpowiedniej kompozycji)

A czy na deklu jest jakiś konkretny model samolotu? Tak czy tak - dekiel świetny, lubię, gdy opowiada jakąś historię. Fanem kopert z brązu natomiast nie jestem, ale zegarek jest super. To jest właśnie pomysłowe nadanie "vintage'owego" charakteru, a nie postarzane indeksy czy sztuczna patyna...

Dzięki - z koronką tak jak pisałeś. Co do samolotu niestety nie wiem jaki to model. Na stronie BALLa chyba o tym nie wspominają

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dobre zdjęcia. Zegarek dopracowany.

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.