denver47 2529 #1 Napisano 12 Maja 2018 Zapraszam tym razem na kąsek z brązu Pełna galeria w wysokiej rozdzielczości dostępna w serwisie Flickr: https://flic.kr/s/aHsmhNEcFM Poniżej kilka fotek prezentujących zegarek - zapraszam do pełnej galerii oraz do komentowania Marek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość fidelio #2 Napisano 12 Maja 2018 No klasa pilocik! Akurat w jego przypadku poodba mi się, że przeciwwagą wskazówki sekundowowej nie jest Double R :-) Znowu widać jakość wykonania ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #3 Napisano 12 Maja 2018 Tak. Nawycinali się trochę, aby osadzić te rurki z trytem Kliknij w miniaturkę i zobacz na godzinę 12 - tam powinna być ostrość złapana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 118298 #4 Napisano 12 Maja 2018 Zapraszam tym razem na kąsek z brązu Pełna galeria w wysokiej rozdzielczości dostępna w serwisie Flickr: https://flic.kr/s/aHsmhNEcFM Poniżej kilka fotek prezentujących zegarek - zapraszam do pełnej galerii oraz do komentowania MarekWszystko wysmakowane w tym zegarku, właśnie koperta z brązu idealnie współgra z resztą. Ty jak to podobno fotoamator (tylko) świetnie uzupełniłeś to tymi dwoma ołówkami. Fajny akcent a zegarek - piękny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #5 Napisano 13 Maja 2018 Wszystko wysmakowane w tym zegarku, właśnie koperta z brązu idealnie współgra z resztą. Ty jak to podobno fotoamator (tylko) świetnie uzupełniłeś to tymi dwoma ołówkami. Fajny akcent a zegarek - piękny.Dzięki. Szczotkowanie w tym zegarku wypada całkiem fajnie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 118298 #6 Napisano 13 Maja 2018 Dzięki. Szczotkowanie w tym zegarku wypada całkiem fajniePewnie nie jest to zbyt odkrywcze, ale Ball ze swoją wysmakowaną, dyskretną stylistyką, jest na przeciwnym biegunie estetycznym niż Invicta, ze swoim odpustowym przepychem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość gość”u #7 Napisano 13 Maja 2018 Pewnie nie jest to zbyt odkrywcze, ale Ball ze swoją wysmakowaną, dyskretną stylistyką, jest na przeciwnym biegunie estetycznym niż Invicta, ze swoim odpustowym przepychem.Dlaczego porównałeś akurat do Invicty? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edmund Exley 5133 #8 Napisano 13 Maja 2018 @denver47, naprawdę bardzo ładne zdjęcia! (może tylko koronkę bym zakręcił, ale wiem, że to dla odpowiedniej kompozycji) A czy na deklu jest jakiś konkretny model samolotu? Tak czy tak - dekiel świetny, lubię, gdy opowiada jakąś historię. Fanem kopert z brązu natomiast nie jestem, ale zegarek jest super. To jest właśnie pomysłowe nadanie "vintage'owego" charakteru, a nie postarzane indeksy czy sztuczna patyna... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 118298 #9 Napisano 14 Maja 2018 Dlaczego porównałeś akurat do Invicty?Bo te dwie firmy mają skrajnie odmienną stylistykę. Nie twierdzę, że nie można takich duetów stworzyć znacznie więcej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
denver47 2529 #10 Napisano 14 Maja 2018 @denver47, naprawdę bardzo ładne zdjęcia! (może tylko koronkę bym zakręcił, ale wiem, że to dla odpowiedniej kompozycji) A czy na deklu jest jakiś konkretny model samolotu? Tak czy tak - dekiel świetny, lubię, gdy opowiada jakąś historię. Fanem kopert z brązu natomiast nie jestem, ale zegarek jest super. To jest właśnie pomysłowe nadanie "vintage'owego" charakteru, a nie postarzane indeksy czy sztuczna patyna... Dzięki - z koronką tak jak pisałeś. Co do samolotu niestety nie wiem jaki to model. Na stronie BALLa chyba o tym nie wspominają 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #11 Napisano 14 Maja 2018 Bardzo dobre zdjęcia. Zegarek dopracowany. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach