Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

tiret

Elixa

Rekomendowane odpowiedzi

Planuje kupić żonie zegarek na urodziny.

Wiem że podobają się jej zegarki chyba Apartowskiej marki Elixa.

Elixa sprawia wrażenie marki modowobiżuteryjnej. Nie mam zaufania do tego typu zegarków, traktuje je trochę jako wyroby zegarkopodobne.

Jakie jest wasze zdanie na temat Elixy, bo w sieci można o niej poczytać tylko na stronach Apartu?

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fidelio

Elixa sprawia wrażenie marki modowobiżuteryjnej. Nie mam zaufania do tego typu zegarków, traktuje je trochę jako wyroby zegarkopodobne.

Jakie jest wasze zdanie na temat Elixy, bo w sieci można o niej poczytać tylko na stronach Apartu?

Pozdrawiam.

Jeśli o tej marce faktycznie można poczytać jedynie na stronach APARTU, to IMO też to o czymś świadczy... Określ budżet, jakieś wymagania, a na pewno doradzimy ...zegarek  ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pozdrawiam.

Możesz mieć problem po otrzymaniu porad na forum, bo większość użytkowników pogardza markami modowymi (tzw. majtkowce), w przeciwieństwie do kobiet, dla których argumenty o lepszych mechanizmach i niezawodności są po prostu nieistotne. Kup swojej żonie, co jej się podoba, gwarancja wystarczy na cały okres użytkowania, a może nawet dłużej niż będzie chciała go nosić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki damskie rządzą się trochę innymi prawami, raczej nie radziłbym uszczęśliwać na siłę :) Jeśli żonie podoba się Elixa, to lepiej moim zdaniem kupić Elixę, niż nawracać obdarowaną post factum na jedyną słuszną drogę japońską i tłumaczyć że seiko lepsze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pochodzenie z apartu dla wielu ważniejsze niż mechanizm, zegarek to przecież również biżuteria. Ewentualnie możesz poszukać czegoś "swiss made", co dla niejednego też oznacza synonim "czegoś ekstra". Ale podstawa - niech podoba się żonie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup swojej żonie, co jej się podoba, gwarancja wystarczy na cały okres użytkowania, a może nawet dłużej niż będzie chciała go nosić.

Ale podstawa - niech podoba się żonie.

To są najważniejsze parametry przy tym wyborze :)

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez NaObcasach
      Poszukiwania zegarka dla męża spowodowały to, że teraz sama szukam dla siebie ładnego, eleganckiego zegarka
      Chciałabym aby był duży i elegancki, może w kolorze złota lub srebra.
      Wiecie może coś na temat tego zegarka? nr referencyjny elixa enjoy E008-L028.
      A może moglibyście polecić mi jakiś inny damski zegarek?
      Mogę zerknąć również na damskie używane. Z góry dziękuję.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.